Life

Horoscop Cristina Demetrescu pentru ultima săptămână din august. Ce zodii se bucură de bani

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru finalul verii. Celebrul astrolog spune că sunt câteva semne zodiacale care primesc ajutor financiar.
23.08.2022 | 19:55
Horoscop Cristina Demetrescu pentru ultima saptamana din august Ce zodii se bucura de bani
Horoscop Cristina Demetrescu pentru finalul lui august. Zodiile care au parte de bani. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 care sunt evenimentele de care au parte nativii în ultima săptămână din august. Ce zodii se bucură de bani, dar și cine primește protecție divină.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru finalul lui august. Zodiile care au parte de bani

Cristina Demetrescu este de părere că persoanele născute în semnul zodiacal Rac dau lovitura din punct de vedere financiar în ultima săptămână din august. Aceștia reușesc să își echilibreze în cele din urmă tot bugetul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul mai adaugă că acestor nativi le intră bani în cont din diverse surse, inclusiv de la părinți și persoane apropiate. Sunt șanse mari să vândă o bijuterie sau să recupereze o datorie mai veche.

Mai mult decât atât, Racii pot achiziționa lucruri de valoare, care să le rămână peste ani. Astrele sunt de bun augur și în cazul Leilor care beneficiază din plin de conjunctura astrală a finalului de lună august.

ADVERTISEMENT

Totodată, cititorul în stele adaugă că aceștia se simt foarte bine, au chef de dragoste și sunt generoși. Adună în jurul lor oameni dragi de la care se încarcă cu energie pozitivă.

Capricornul este o altă zodie care se bucură de o situație financiară excelentă pe sfârșit de vară. Cristina Demetrescu adaugă că acestui nativ îi merge foarte bine legat de bani, deși nu primește un salariu fix la muncă.

ADVERTISEMENT

Se pare că pe final de august are noroc și beneficiază de tot felul de bonusuri. În plus, știe să negocieze cu multă răbdare și tact, calități care îi prind de minune.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru august 2022

„August este o lună puțin agitată pentru că venim dintr-o matrice formată din iunie și iulie, în care destinul creează anumite predestinări pe zodia Taur, zodie de pământ, care are legătură cu resursele și crizele. 

ADVERTISEMENT

Destinul este în această zodie, doar că în această perioadă se întâlnește cu planeta Uranus. Septembrie și decembrie sun luni mai liniștite”, a spus Cristina Demetrescu în emisiunea Voi cu Voicu.

ADVERTISEMENT