News

Horoscop Cristina Demetrescu pentru vara lui 2019. Zodiile care sunt protejate de astre

15.07.2019 | 10:55
Horoscop Cristina Demetrescu pentru vara lui 2019. Zodiile care sunt protejate de astre
Horoscop Cristina Demetrescu pentru vara lui 2019. Sursa foto: captură Realitatea TV

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru vara acestui an. Mai multe semne zodiacale vor fi protejate de Divinitate. Astrele le vor aduce numai lucruri bune în cale anumitor nativi. Pentru multe semne zodiacale se anunță o vară fierbinte din punct de vedere financiar, iar pentru altele una interesantă din punct de vedere sentimental.

Horoscop Cristina Demetrescu până la final de vară 2019

Berbecii au parte de succes financiar mai ales la începutul lunii august, scrie site-ul respectșiprietenie.ro. Acești nativi vor dovedi de câte lucruri sunt capabili și îi vor impresiona pe colegii de la muncă, dar și pe superiori.

Taurii au parte de una din cele mai interesante veri. În acest sezon s-ar putea căsători, iar ceea ce părea la un moment dat o glumă va deveni cât se poate de serios.

Fecioarele și Săgetătorii au parte de o redresare neașteptată. Sursa foto: zimbio.com

Fecioarele scapă de influențele negative ale lui Saturn, iar Săgetătorii scapă de Luna Neagră

Gemenii au o vară benefică în planul muncii și în Casa Sănătății. Vor avea parte de o serie de schimbări importante, multe dintre ele fiind schimbări urgentate de la începutul anului.

Racii au parte de multe beneficii. Cu Jupiter în Scorpion vor avea parte de multe momente frumoase și parcă încep să se așeze lucrurile, frumos, și în viața lor.

Leii sunt puși la treabă de dimineața până seara. Au parte de toate datele necesare pentru a ieși în evidență. Vor face și ei multe schimbări, mai ales din punct de vedere profesional.

Fecioarele scapă de influențele nefaste ale planetei Saturn și vor fi extrem de bine poziționate în toate sectoarele, de la cel financiar la cel sentimental. Multe dintre ele vor găsi sensul vieții.

Balanțele investesc și nu regretă că se apucă de lucruri noi. Vara aceasta le vin tot felul de idei în cap, una mai interesantă decât alta. Au și multă baftă, deci ar trebui să profite de finalul lui iulie și toată luna august: Oportunități cât cuprinde!

Scorpionii sunt și ei extrem de entuziasmați de schimbările care se anunță în viața lor și se pot muta într-un alt oraș ori inclusiv într-o altă țară.

Săgetătorii se simt și ei mai relaxați, mai entuziasmați căci scapă de Luna Neagră care le-a adus numai griji și probleme. Se calmează lucrurile pentru ei și totul revine la normal.

Capricornii trec de o perioadă grea. Se poate spune că va răsări soarele pe strada lor în special în cea de-a doua jumătate a lunii august. Au parte de momente benefice.

Vărsătorii au o vară complicată din multe puncte de vedere. Profesional, lucrurile vor sta bine, însă trebuie să fie ceva mai atenți la oamenii care îi înconjoară.

Peștii călătoresc mult, mai ales în interes de serviciu. Au o vară benefică pentru a învăța, pentru a deveni mai spirituali, mai apropiați de cunoaștere, de Divinitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri