Life

Horoscop Cristina Demetrescu pentru începutul lui 2022. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun

Horoscop Cristina Demetrescu pentru ultimele zile din acest an, dar și pentru primele luni din 2022. Urmează o perioadă în care trebuie să iei decizii, ai parte de schimbări și probleme.
13.12.2021 | 19:09
Horoscop Cristina Demetrescu pentru inceputul lui 2022 Toate zodiile sunt afectate dupa Craciun
Horoscop Cristina Demetrescu pentru 2021-2022. Sursă foto: Captură video, Pro TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu aduce vești despre ce se va întâmpla cu cele 12 zodii până la final de an, dar și în primele luni ale lui 2022. Urmează o perioadă cu multe schimbări imprevizibile, probleme de sănătate, financiare și chiar cu cei din jurul nostru.

Conform specialistului în astrologie, Jupiter intră în Pești pe 29 decembrie, ceea ce schimbă parcursul fiecărei zodii în lunile următoare.

ADVERTISEMENT

Mai jos vă prezentăm situația astrologică a fiecărei zodii pentru perioada sărbătorilor, dar punctăm și câteva aspecte de care vom avea parte în 2022.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru sfârșitul lui 2021, începutul lui 2022

Berbec

Din cauza planetei Marte, unii nativi se pot afla în mijlocul unui scandal, mai ales dacă pleacă din țară sau se întorc. Pe alții îi așteaptă promovarea mult visată, însă trebuie să continue să facă o figură frumoasă în fața șefilor. Nu este momentul să lase garda jos.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii trebuie să se ferească de pierderlei financiare și de accidente, de lucrurile care ar putea să le pună sănătatea în pericol. Nu amesteca medicamentele cu alcoolul. Distanța îi desparte pe cei îndrăgostiți, iar cei care au planuri de nuntă, totul se amână, iar cei care călătoresc trebuie să se intereseze foarte bine unde pleacă, s-ar putea să nu le placă.

Gemeni

Gemenii au probleme în relația de cuplu și de afaceri, posibil să existe o ruptură, o ceartă. Este momentul când descoperi că omul de lângă tine îți face lucruri pe care nu credeai că le va face. Se stă bine la capitolul bani, dar timp de o lună și jumătate ar putea să existe întârzieri la capitolul încasări.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul este posibil să aibă probleme de sănătate, intervenții de făcut sau tratamente invazive. Sunt și câteva probleme la locul de muncă, colegi răutăcioși, nu cade toată lumea pe același subiect. Însă acești nativi revin la sentimente mai bune în relația de cuplu.

Leu

Casa copiilor și a iubirii este afactată de planeta Marte, o vorbă spusă la mânie este posibil să îi deranjeze. Mare grijă la copii. E bine să își facă anumite investigații, dar nu și intervenții, nu se cicatrizează bine acum.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Există ceva probleme în familie, înțepături, aluzii. Sunt oameni care acum scot la suprafață ce au ținut mult în interior. Acum nu se exprimă bine sentimenetele și fiecare înțelege ce vrea.

Balanță

Balanțele trebuie să aibă grijă cum conduc, atenție la drum și la comunicare. Nu trebuie să se grăbească să aleagă ceva de decorat casa sau chiar o casă pentru că după 29 ianuarie Venus îi va face să vadă lucrurile diferit, poate găsesc ceva mai frumos. Chiar dacă îți place ceva, nu lua decizii în grabă.

Scorpion

Acești nativi trebuie să aibă mare atenție pe unde își lasă portofelul, geanta, cardul. E posibil să aibă parte de un atac, poate nu fac cumpărături online de unde trebuie sau nu le vine la timp cadoul pentru că a fost un fake. Venus este pe casa comunicării, dacă ești în certuri cu cineva sau flirtezi e posibil să nu te faci înțeles.

Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să își facă rău cu mâna lor. Nu trebuie să amestece medicamentele cu alcoolul. Sunt foarte multe feluri de a-ți face rău. Venus este pe sectorul banilor până în luna martie, dar retrogradarea aduce mici întârzieri. Nu te baza pe ce trebuie să încasezi, nu se știe când trebuie să încasezi.

Capricorn

Capricornul stă bine cu Venus în zodia lui, te ajută să fii altfel față de cum ești tu de obicei. Venus retrograd scoate la suprafață ce au ținut până acum pentru ei. În schimb, Marte nu este bun în această perioadă și s-ar putea să ai parte de un tratament mai dur, o operație. Marte aduce inflamații, poate genera febră.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte melancolici, nostalgici. Venus este pe casa a 12-a, se gândesc la nemurirea sufletului. Își aduc aminte tot feluri de lucruri, au tot felul de idei. Nu sunt foarte bine în relațiile cu prietenii.

Pești

Au probleme în relația cu șefii, nu au libertate suficientă, poate chiar își dau demisia. În schimb, Venus retrograd îi ajută, le aduce oameni aproape cu care să discute, poate schimbă o prietenie în iubire sau invers. După sărbători se decid unde și cu cine rămân.

ADVERTISEMENT