Life

Horoscop cu Nicoleta Ghiriș pentru perioada 7 septembrie – 6 octombrie 2021. Ce nativi trebuie să fie precauți

Horoscop cu Nicoleta Ghiriș pentru perioada 7 septembrie – 6 octombrie 2021. Află care dintre nativi trebuie să fie precauți.
08.09.2021 | 13:17
Horoscop cu Nicoleta Ghiris pentru perioada 7 septembrie  6 octombrie 2021 Ce nativi trebuie sa fie precauti
ADVERTISEMENT

Horoscop cu Nicoleta Ghiriș pentru perioada 7 septembrie – 6 octombrie 2021. Nativii vor fi predispuși la energia de pierdere și deposedare, care poate aduce pierderi pe toate planurile (emoționale, familiare sau financiare).

Totodată, nu este o perioadă bună pentru investiții sau speculații financiare, potrivit nicoletaghiris.ro. În această lună, energia este destul de amplificată și este nevoie de o prudență sporită în manevrarea metalelor, chiar dacă este vorba de simple obiecte din locuință, lucrul cu metale sau conducerea autovehiculelor.

ADVERTISEMENT

Sunt recomandate culorile de foc, adică roșu și roz în centrul casei și al birourilor (de exemplu, un covor, un element de design roșu) și apă, cum ar fi negru, albastru sau violet. Acestea sunt culori care vor atenua energia negativă a pierderilor atât lunară, cât și anuală.

Horoscop cu Nicoleta Ghiriș pentru perioada 7 septembrie – 6 octombrie 2021

Horoscop cu Nicoleta Ghiriș. Din punct de vedere energetic, luna aparține zodiei Cocoș de foc. Relațiile nativilor cu descendenții lor (copiii) sunt mai bune, aceștia vor fi mai creativi. În același timp, zodiile trebuie să fie precaute atunci când comunică și își expun punctele de vedere. Este nevoie de inspirație și idei pentru a repara o relație cu copiii.

ADVERTISEMENT

Trebuie evitate mijlocul caselor și al birourilor atunci când nativii au de semnat acte importante sau de luat decizii majore, dar și pentru discuțiile cu copiii.

Șobolan

Predomină energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese. S-ar putea să te răzvrătești din orice și e bine să-ți păstrezi cumpătul. Nu este un moment potrivit pentru conflicte sau pentru a-ți susține părerile, mai ales în apărarea carierei.

ADVERTISEMENT

Energia este destul de puternică și s-ar putea să te cerți din orice lucru, chiar și pentru a-ți susține și menține poziția. Este important să rămâi în defensivă și să te protejezi de o amuletă împotriva certurilor. Asocierile cu cei din zodiile Dragon și Maimuță te vor proteja din punct de vedere energetic.

Bivol

Ai parte de energie de succes în această perioadă. Luna îți poate aduce noi idei de afaceri și noi oportunități de studiu care ar putea fi benefice în planul carierei. Este un moment bun pentru a încerca să ieși învingător în demersurile pe care le vei avea în această lună.

ADVERTISEMENT

Energia lunară îți oferă o mare susținere pentru ideile de afaceri pe care le poți pune în aplicare. Ar fi bine să stai în preajma nativului din zodia Șarpe pentru ca lucrurile să meargă bine pe toate planurile.

Tigru

Energia nu este atât de puternică, dar este tot de victorie în această perioadă. În această lună te poți bucura de idei creatoare, iar energia lunară îți oferă o mare susținere pentru ideile de afaceri de pus în aplicare.

Dai dovadă de mai multă creativitate, dar ar fi bine să ții aproape un nativ al zodie Dragon pentru a avea parte de cât mai multe victorii.

Iepure

Este începutul unei luni energetice de maximă precauție pentru tine întrucât nu ai parte de o susținere energetică foarte mare. Ar fi bine să rămâi precaut, mai ales că această perioadă vine cu o energie foarte puternică de succes redus, așa că nu este momentul să te afirmi sau să aștepți victorii, mai ales în relațiile personale.

Pot apărea rupturi sau renunțări, dar și momente de retragere. Păstrezi asupra ta un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/ dezastre/ accidente. Nu este o energie foarte puternică, dar pot apărea probleme și în planul sănătății. Ai grijă dacă manevrezi metale sau conduci.

Dragon

Energia ajutorului divin este cea care te guvernează, care poate fi activată de orice amuletă reprezentativă. Primești un sprijin neașteptat din partea cuiva, care va contribui la ameliorarea veniturilor tale sau a celor dragi. Sunt șanse să întâlnești oameni noi care să te susțină sau chiar ajutor divin.

Este o energie puternică, iar energia lunară este de susținere și ajutor în secret, adică cineva te susține din umbră. Este bine să stai aproape de nativii Tigru sau Cocoș. Sunt șanse mari să primești tot ajutorul de care ai nevoie în această perioadă.

Șarpe

Zodia ta este guvernată de energia ajutorului divin. Energia lunară este „prietenă” cu tine și te susține, pentru că ești una dintre zodiile favorite ale acestei perioade. Primești suportul necesar din partea cuiva, lucru care va contribui la sporirea veniturilor tale.

Oamenii noi îți pot acorda susținere, dar poți avea parte și de ajutor divin. Este o energie puternică în semnul tău. Ar fi bine să stai aproape de nativul Bivol în perioada aceasta.

Cal

Luna asta poți desfășura activități în sfera medicală (sănătate). Energia îmbolnăvirii nu este foarte puternică, dar orice afecțiune care te supără trebuie investigată și protejată. E necesar să menții legătura cu zona medicală pentru orice consultații.

Poți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea unor controale medicale sau reparații dentare, de exemplu. Ai nevoie de precauție și protecție maximă și ar fi bine să ai lângă tine un nativ al zodiei Oaie, Tigru sau Câine pentru o protecție energetică sporită.

Capră/ Oaie

Energia de dragoste și învățătură este cea care guvernează zodia ta în această perioadă, fiind foarte puternică în această lună. Poate rezolva problemele din plan sentimental, relațional.

Totodată, energia benefică din această lună te poate ajuta să acumulezi noi cunoștințe, să realizezi proiecte de succes sau să fii cu persoana dorită. Este o perioadă bună, mai ales că anul acesta relațiile au avut de suferit și ai avut o înclinație către certuri.

Maimuță

Și pentru zodia ta, energia de dragoste și învățătură este prezentă în acest interval. Ai parte de suport luna aceasta, mai ales în zona afacerilor. Poți învăța lucruri noi din care să începi să câștigi mai mulți bani, să-ți reușească proiectele și să ai o relație amoroasă cu persoana dorită.

Energia lunară îți este aliată și te susține foarte mult. Nativii Dragon sau Șarpe pot fi aliații tăi de bază, dar și nativul Cocoș în planul afacerilor.

Cocoș

Zodia ta este predispusă la energia de multiplicare, care este destul de puternică. De asemenea, ești predispus la maxime câștiguri financiare în acest an, iar energia lunară va multiplica și ajutorul din partea superiorilor. Astfel, poți primi promovări sau măriri de salariu.

Trebuie să încerci să captezi toate resursele care apar în calea ta, mai ales din partea copiilor. Încearcă să petrec timp în preajma nativilor Șarpe, Bivol sau Dragon pentru a maximiza eforturile tale.

Câine

Energia de prosperitate este cea care va fi predominantă pentru zodia ta în perioada menționată, dar care este destul de slăbită. Această energie poate aduce noroc în familie din punct de vedere al prosperității sau chiar o susținere neașteptată din partea unu șef.

E bine să te agăți de orice venit sau susținere, dat fiind faptul că în această lună se multiplică pierderile. Orice venit trebuie privit cu atenție și precauție, pentru că poți pierde banii la fel de ușor cum i-ai câștigat.

Mistreț

S-ar putea ca energia de prosperitate să te ajute să deblochezi anumite pierderi pe care le-ai suferit anul acesta. S-ar putea să te simți mai bine și să te bucuri la orie câștig.

Anul acesta nu ai primit foarte mult susținere din partea protectorilor, pe plan familial (de exemplu, sprijinul acordat de tată). Trebuie să ai grijă de orice venit, din moment ce poți pierde bani foarte rapid, chiar dacă i-ai obținut ușor.

ADVERTISEMENT