Horoscop: Cum îşi găseşte dragostea adevărată fiecare zodie

Căutarea dragostei adevărate este un proces complicat şi, de multe ori, obositor - cum se face că tot timpul ai parte numai de eşecuri? Iată câteva sfaturi, în funcţie de zodie, pentru a găsi partenerul de viaţă potrivit.

Berbec

Recunosti cu uşurinţă potenţialii iubiţi, dar nu iei întotdeauna măsuri. Indiferent de locul unde te afli, dă frâu liber intuiţiei tale. Lasă-l să te cucerească fără a te gândi la eşecuri, doar ştii deja că sunt mari şanse ca relaţia asta să meargă.

Taur

Deşi eşti senzuală, nu ai tot timpul încredere în potenţialul tău. Ultima relaţie te-a dărâmat complet, aşa că îţi rezervi timp să te recuperezi. Dar asta nu este cea mai bună idee. Ridică-te de pe canapea, îmbracă-te cu rochia care-ţi place şi reintră în joc. Iubirea este acolo, iar dacă cineva o poate atrage, aceea eşti tu.

Gemeni

Atunci când un bărbat te priveşte intens este clar că l-ai atras. De multe ori te întrebi dacă nu cumva se uită la tipa blondă de lângă tine. Ei, bine, nu! Chiar tu eşti aleasă şi tot ce trebuie să faci este să răspunzi cu un zâmbet. Restul vine de la sine.

Sursa: RomâniaTV.net