Life

Horoscop de Lună Plină realizat de Camelia Pătrășcanu. Cine are numai de câștigat din 27 aprilie

22.04.2021 | 13:24
Horoscop de Luna Plina realizat de Camelia Patrascanu Cine are numai de castigat din 27 aprilie
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, despre fenomenul de Lună Plină în Scorpion din 27 aprilie, vom avea parte de momente extrem de interesante, de zile importante în care toate sistemele noastre vor fi mai receptive la energia universală.

Astrologul spune că perioada următoare va fi despre noi și trebuie să vizăm mai mult prosperitatea, lucrurile spre care tindem și pentru care e nevoie de mai multă energizare pentru a le putea obține.

ADVERTISEMENT

Berbecii au Luna Plină pe axa sporului. Pot primi multe bucurii, deci e o perioadă extraordinară.

Horoscop de Lună Plină realizat de Camelia Pătrășcanu

Taurii sunt animați să dea ce e mai bun din ei. Au o energie extraordinară și nu prea mai au răbdare să facă lucruri pe care și le-au propus. Luna Plină îi pune pe val.

Gemenii au zile de vindecare. Sănătatea este în primul plan, căci se activează forțele lăuntrice de vindecare.

ADVERTISEMENT

Racii au un optimism debordant. Se fac destul de cunoscuți. Au mai mult lipici la public. Pot învăța lucruri noi profesional vorbind și obțin tot felul de ajutoare. Luna Plină le aduce un proiect nou, pe cont propriu.

La Lei, Luna Plină vizează cariera și pune în lumină un nou proiect inițiat deja. Autoritarismul pe care îl au îi pot pune în dificultate cu anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o Lună Plină ce vizează cunoștințele profesionale. Au tot felul de demersuri administrative. 27 aprilie poate fi o zi de vârf al sporului financiar.

Capricornii au o hartă astrală extraordinară

Balanțele pot sprijini oamenii din jur. Bunăstarea lor depinde de altcineva, poate de partenerul de viață care are succes. Trebuie să realizeze dacă omul cu care colaborează e destoinic și stăpân pe abilitățile sale.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pot semna anumite parteneriate. Vor analiza foarte atent interesele celor cu care muncesc, vrând să afle dacă sunt onești.

Săgetătorii au de descurcat multe lucruri și depinde de spinarea lor ca să se rezolve anumite probleme.

Capricornii au idei care sunt istețe și nu au nevoie de resurse extraordinare. Au o hartă bună pentru idei noi și proiecte. Deocamdată, dezvoltă mai multe niște ocupații, dar care pot deveni mai târziu un business serios.

Vărsătorii au zile în care trebuie să se mobilizeze, să se adune. Există riscul de a se risipi.

Peștii se pot gândi la studii, unii să le facă, alții să le predea (depinde de vârsta fiecăruia). Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu au fost făcute la Canal 33.

ADVERTISEMENT