News

Horoscop de primăvară: cum ne afectează echinocțiul, în funcție de zodie. Fecioarele, probleme cu viața amoroasă

19.03.2019 | 18:07
Horoscop de primavara cum ne afecteaza echinoctiul in functie de zodie Fecioarele probleme cu viata amoroasa

Conform horoscopului de primăvară, nu numai Mercur în retrograd ne afectează, ci și echinocțiul. Acesta va avea loc între 20 și 21 martie, iar atunci se va muta și soarele în Berbec. În această primăvară, cei ochiți de astre sunt nativii zodiei Fecioară.

Horoscop de primăvară

Aceștia întâmpină probleme în viața amoroasă. În aceeași situație sunt și Racii, cărora le este dată peste cap viața personală. Pe de altă parte, cei fericiți de contextul astral sunt nativii zodiei Gemeni, care au parte de surprize pe plan financiar.

Horoscop de primăvară: cum ne afectează echinocțiul, în funcție de zodie. Fecioarele, probleme cu viața amoroasă
Nu numai Mercur care intră în retrograd influențează zodiile, ci și echinocțiu

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor renaște, căci echinocțiul are loc în luna în care s-au născut. Aceștia sunt pregătiți mai mult ca niciodată să-și ia viața în piept, să zâmbească tuturor și să fie curajoși.

Taur

Taurilor nu le plac schimbările, dar echinocțiul îi va încuraja să iasă din zona lor de confort, să fie puternici și să nu se lase distrași.

Gemeni

Se anunță surprize pe plan financiar, iar dacă simțiți că lucrurile scapă de sub control, acum e și momentul în care îți vei găsi stabilitatea.

Rac

Echinocțiul vă dă viața personală peste cap. Dacă nativii se gândesc să se mute, să renoveze ori să găsească un alt partener, e nevoie să amâne un pic momentul, căci contextul nu este potrivit pentru schimbări.

Leu

Vă așteaptă o perioadă dificilă în care apar frustrări și probleme pe care nu le puteți anticipa. Cel mai mult au de suferit relațiile personale și profesionale.

Fecioară

Nativii zodiei se simt creativi, însă viața lor amoroasă are de suferit. Aceștia își împart creativitate pe alte plaiuri, nu în cele care contează.

Balanță

Astrologii anunță că nu este o perioadă bună pentru a lua decizii, iar dacă este neapărat să faceți asta, gândiți-vă de 10 ori înainte.

Scorpion

În viața personală apar probleme de care nu erai conștient până acum. Deși vei avea de suferit, nu lăsa aceste probleme să îți dea prea mult de furcă. Ești o persoană disciplinată, așa că trebuie să decizi dacă vrei să urmezi anumite reguli pentru a fi mai bine. Important este să îți urmezi intuiția.

Horoscop de primăvară: cum ne afectează echinocțiul, în funcție de zodie. Fecioarele, probleme cu viața amoroasă
Fecioarele întâmpină probleme în amor

Săgetător

În timpul echinocțiului Săgetătorii vor fi strălucitori! Secretul este să nu lași cumva magia să îți scape printre degete, căci acum ai multă energie pentru a face tot ce îți dorești.

Capricorn

Echinocțiul este perioada potrivită pentru a lua o pauză și, mai ales, pentru a fi atent la propriile nevoi.

Vărsător

După iarna grea, echinocțiul de primăvară îți aduce căldura pe care o tot doreai. Vei fi înconjurat de oameni care îți plac și îți fac bine și, mai mult, ești gata să faci față oricărei provocări.

Pești

Chiar dacă în această lună se termină semnul tău zodiacal, nu înseamnă că tu poți merge cu capul înainte. Urmează o perioadă întunecată în care va trebui să te confrunți cu proprii demoni.