Horoscop de weekend: Iată ce prezic astrele pentru perioada 29-31 iulie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 11:50
Horoscop de weekend: Iată ce prezic astrele pentru perioada 29-31 iulie

Citeşte horoscopul weekend-ului 29-31 iulie şi află ce prezic astrele pentru sănătate, bani şi dragoste.

Berbec

Astrele ţin cu tine în ceea ce priveşte spiritul tău de Cupidon şi te vor influenţa să faci gesturi de iubire pentru partenerul tău. Cu siguranţă vei reuşi să-l surprinzi plăcut, mai ales că nu prea ai obiceiul de a face astfel de gesturi foarte des.

Taur

Se pare că pierzi destul de mult vremea, iar cineva care petrece mult timp cu tine pare a fi puţin iritat din această cauză. Încearcă să mai faci şi puţină treabă prin casă, iar apoi te poţi răsfăţa, atât pe tine, cât şi pe cei dragi, cu mici ieşiri în oraş.

Gemeni

Vei avea parte de un weekend excelent şi totul se va datora unei rude care se întoarce acasă din delegaţia în care a fost plecată de o perioadă lungă de timp. Vei primi cadouri mici şi suveniruri din partea acesteia şi veţi petrece momente frumoase împreună.

Sursa:  RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×