Evenimentul zilei

Horoscop Dinamo – FCSB. Ce spun astrele despre „Derby de România” din Cupă

25.06.2020 | 11:15
Horoscop Dinamo  FCSB Ce spun astrele despre Derby de Romania din Cupa
Horoscop Dinamo – FCSB. Ce spun astrele despre „Derby de România” din Cupă. Sursa foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB ține „capul de afiș” al oricărei competiții, oricând, oricum s-ar prezenta cele două mari rivale, indiferent de forma sau valoarea jucătorilor. Astrele veghează asupra fotbaliștilor și horoscopul este valabil și pentru ei ca și pentru orice altă persoană.

Dinamo – FCSB se „mută” în Cupa României dacă ne se mai poate juca în campionat. Astă-seară, de la ora 20:00, pe vechiul stadion din Șoseaua „Ștefan cel Mare” un Dinamo aflat în cea mai neagră perioadă din istoria sa de 72 de ani va încerca să uite în ce hal a adus-o patronul-cămătar Ionuț Negoiță și să-și păstreze șansele de calificare în finala Cupei pentru retur (8 iulie) în fața unui FCSB care-și linge rănile orgoliului afectat după ratarea titlului de campioană.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB este, fără discuții, dezechilibrat valoric, în defavoarea lui Dinamo, dar așa era și în februarie, când cele două echipe s-au întâlnit în penultima etapă a sezonul regular al Ligii 1 și ciuda „calculelor hârtiei”, care o dădeau mare favorită pe FCSB, aflată încă în lupta pentru primul loc, „câinii”, deja „căzuți” în play-out, au „mușcat” neașteptat și au câștigat cu 2-1.

Horoscopul derby-ului Dinamo – FCSB din Cupă indică mult echilibru. Ce spun astrele despre șansele „câinilor” în fața „bercenarilor” lui Gigi Becali

În această seară, așadar, pe un stadion demodat și trist, care va fi și mai trist în lipsa spectatorilor, cei doi antrenori, Adrian Mihalcea, respectiv Bogdan Argeș Vintilă vor arunca în luptă ce au mai bun la dispoziție din cele două loturi, știute fiind multele indisponibilități, Perovic la Dinamo, nu mai puțin de 7 jucători la FCSB (Nedelcu, L. Filip, F. Coman, Oaidă, Panțâru, Man, F. Tănase).

ADVERTISEMENT

Nu este vorba numai de orgoliul imens din derby-urile Dinam0 – FCSB, ci și de interes financiar imediat, raportat la premiul oferit de FRF câștigătoarei Cupei și, cel mai important, la șansa de a participa în Europa League. Ceaa ce tot în bani se „traduce”.

Distribuțiile de start ale celor doi tehnicieni sunt, în lipsa unor evenimente nedorite de ultimă oră, sunt următoarele:

ADVERTISEMENT

Dinamo: Piscitelli – Kilyen, Puljic, R. Grigore, Sin – I. Filip, Mrzljak – Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr – Montini
FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Pantea – Vână, Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Adi Petre, Popa.

Norocul are rolul său, deloc de neglijat, în fotbal, așa că sunt importante influențele… astrelor asupra jucătorilor care vor intre pe teren diseară. FANATIK vă prezintă horoscopul zilei pentru titularii pe care îi vor trimite pe teren cei doi tehnicieni, „geamănul” Adrian Mihalcea și „peștele” Bogdan Argeș Vintilă, conform bine-cunoscutei specialiste Neti Sandu, „guru” și… gura horoscopului de la ProTV.

ADVERTISEMENT

Rac (22 iunie – 21 iulie)
FCSB: Iulian Cristea (17 iulie 1994)

„Se poate să vă recăpătați forțele, c-o să aflați cu ce probleme de sănătate vă confruntați și o să luați tratamentul adecvat. Încep să se rezolve niște lucruri și o să puteți da drumul proiectelor noi, să mai faceți un pas în carieră, să recuperați timpul pierdut”

Leu (23 iulie – 22 august)
Dinamo: Diego Fabbrini (31 iulie 1990), Valentin Lazăr (21 august 1989)
FCSB: Adrian Popa (24 iulie 1988)

„Prezența cuiva o să v-aducă un plus de bunădispoziție și o să aveți probabil o idee de afaceri pe care s-o rumegați zilele astea. O să vă bucurați de suport din partea unor oameni care-au fost alături de voi în momentele mai dificile și-acum or să fie receptivi, din nou, la cerințele voastre”

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Dinamo: Deian Sorescu (29 august 1997)
FCSB: Grigoraș Pantea (11 septembrie 2003)

„Or să vă fie recunoscute niște merite în cadru public, fie și pe net și o să luați și bani, o recompensă. Se poate să vă alăturați unei echipe să puneți umărul la o treabă, un proiect de anvergură și e bine să stabiliți dinainte condițiile să n-aveți surprize neplăcute după”

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Dinamo: Riccardo Piscitelli (10 octombrie 1992)

„O să puteți pleca într-o vacanță, sau chiar și cu treabă și să rezolvați și niște probleme rămase-n aer de-acum vreo lună și ceva. Sunt câteva lucruri de pus la punct, să luați aprobări și să vă prezentați cu dosarul complet la o angajare, sau acolo unde vi se cer aceste documente”

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Dinamo: Ante Puljic (5 noiembrie 1987), Andrei Sin (26 octombrie 1991)

„O să primiți un rezultat de la școală, de la vreun interviu, de la agentul care v-a găsit de lucru și o să știți ce-aveți de făcut. O să primiți o confirmare de la vreo agenție de turism că vi s-au rezervat bilete, chiar cu un decalaj de câteva zile și o să vă adaptați programul în funcție de bilete”

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nu sunt jucători în această zodie, dar vă dezvăluim ce spun astrele pentru că sigur sunt mulți suporteri „săgegtători”…

„Cineva care a dispărut o vreme din peisaj pentru că nu v-ați mai înțeles revine și promite să trăiți în bună înțelegere. Relația cu anturajul pare mai destinsă și o să puteți relua unele activități deconectante, poate vă gândiți și la un concediu împreună”

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
FCSB: Valentin Crețu (2 ianuarie 1989)

„Poate ați reușit s-aduceți un plus de confort și să arate și mai bine locuința voastră c-aveați un fond rezervat acestui capitol – casă. Se poate să renegociați un contract, sau abia acum să vi se dea ok-ul să începeți o activitate despre care era vorba la începutul pandemiei”

Vărsător (21 ianuarie – 18 Februarie)
FCSB: Adrian Petre (11 februarie 1998)

„Cineva care și-a pus mari speranțe în viitorul vostru împreună, vă caută și chiar o să descoperiți un numitor comun. Încă mai sunt lucruri de rezolvat la serviciu ca să vă luați banii și să vă puteți apuca și de un proiect nou-nouț cu care să dați lovitura”

Pești (19 februarie – 20 martie)
Dinamo: Szabolcs Kilyen (19 martie 1998), Mattia Montini (28 februarie 1992)
FCSB: Ionuț Vână (20 februarie 1995), Ovidiu Popescu (27 februarie 1994), Darius Olaru (3 martie 1998) și antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (27 februarie 1972)

„Este momentul să vă îngrijiți de sănătate, să vedeți cum stați, mai ales dacă niște avertismente au fost. E posibil să luați niște bani și să aveți pentru cheltuielile extrabugetare din perioada asta, și o să fie o relaxare, c-ați avut doar pentru lucrurile obligatorii în ultima vreme”

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Dinamo: Ricardo Grigore (7 aprilie 1999), Filip Mrzljak (16 aprilie 1993)
FCSB: Andrei Vlad (14 aprilie 1999)

„O să vă înțelegeți mai bine cu grupul și poate plecați pe undeva în excursie, în concediu, acum cum obișnuiați în anii trecuți. Poate faceți comandă online de mobila să redecorați interiorul și să mai faceți diverse schimbări, reparații pe-acasă, în curte, mai construiți ceva, diverse”

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Dinamo: Ioan Filip (20 mai 1989)
FCSB: Olimpiu Moruțan (25 aprilie 1999)

„Se poate să mai aveți de dat un examen, poate-l amânați dac-a intervenit ceva și nu vă puteți prezenta când a fost programat. O să mai semnați un act, trimiteți și prin poștă sau vă prezentați direct la sediul unei școli, sau la o altă instituție să vă luați casă, mașină, un serviciu”

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Dinamo: antrenorul Adrian Mihalcea (24 mai 1976)
FCSB: George Miron (28 mai 1994)

„Noutăți, o să vedeți la capitolul sentimente – revine cineva care nu poate să trăiască fără voi și probabil nici voi. Se poate să luați niște bani din urmă, dar să și plătiți niște facturi de care uitaserăți, sau nu mai aveați bani pentru ele, o să fie un du-te-vino la bani”

  • 4 din ultimele 5 derby-uri Dinamo – FCSB (2018-2020) s-au încheiat la egalitate, doar cea mai recentă înfruntare, 16 februarie în acest an, fiind decisă în favoarea unei dintre combatante, 2-1 pentru Dinamo
  • 26 de derby-uri Dinamo – FCSB s-au jucat în Cupa României, scorul general fiind 15-8 în favoarea FCSB/Steaua/CCA, ultimele 3 (2014-2016) fiind remize (semifinale jucate tur-retur)

(P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,73 este cota pentru “PSFX”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT