Life

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Ce partener ți se potrivește, în funcție de zodie

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu: Află care e partenerul ideal pentru tine, în funcție de zodia în care te-ai născut.
05.05.2023 | 15:00
Horoscop dragoste Camelia Patrascanu Ce partener ti se potriveste in functie de zodie
Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Foto montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop dragoste, realizat de Camelia Pătrășcanu! Descoperă ce fel de partener i se potrivește fiecărei zodii și care sunt pretențiile în relație!

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu: Ce partener ți se potrivește, în funcție de zodie

Berbecii sunt, în general, activi și pot iniția lucruri, gesturi, discuții. Pot aborda teme foarte îndrăznețe. De la partener așteaptă loialitate, să fie aliniat cu lucrurile stabilite. De asemenea, așteaptă de la partener să aibă stil, să nu fie vulgar, să aibă o anumită prestanță. Se dezgustă ușor dacă partenerul își pierde stilul.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, e foarte importantă senzualitatea. Au nevoie de o persoană care e receptivă la senzualitatea lor. În plus, așteaptă să li se facă servicii, să fie răsfățați, deși sunt foarte muncitori. Sunt senzuali și hedoniști și așteaptă de la parteneri să contribuie la creșterea plăcerii. Atingerile sunt foarte importante, chiar și în toiul unor supărări.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Gemenii așteaptă multă comunicare, vor să fie băgați în seamă. Au nevoie de un partener cu anduranță la discuții, e foarte important. De multe ori, discuțiile pot ajunge pe câmpuri nebănuite, chiar inutil. Mulți pot considera că sunt obositori și tocmai de aceea își găsesc greu sufletul pereche. Gemenii apreciază un partener inteligent, pentru că îi provoacă. E greu ca o persoană să le pună un stop.

ADVERTISEMENT

Racii au nevoie de sprijin și de consecvență. Iubesc persoanele care sunt centrate, sigure pe ele.  Racii vor siguranță, certitudini, implicare și coerență. Au nevoie de o persoană care țin la reguli de viață. Leii au nevoie de la persoana de lângă ei de spontaneitate și creativitate în iubire. O persoană care dă înapoi, e reticentă și cârcotașă le displace. Cu cât se ezită mai mult în acțiuni, le displace mai mult. Au nevoie de o persoană înțeleaptă, isteață.

Fecioarele așteaptă blândețe și toleranță de la omul de lângă ele

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Fecioarele așteaptă de la partener blândețe, toleranță multă. Dacă ele sunt foarte critice sau retractile au nevoie de cineva adaptabil, fluid, intuitiv. Au nevoie de persoane conectate la viață și la Univers, care au încrederea că totul va fi bine. Au nevoie de o persoană care crede în forțe supranaturale, în viață și destin. În iubire, sunt persoanele care nu se lasă înspăimântate de drobul de sare.

ADVERTISEMENT

Balanțele au nevoie de o persoană implicată, pentru că ele fac totul împreună cu partenerul de viață sau se consultă. Așteaptă inițiative, chiar dacă și ele le pot lua. Vor oameni sinceri și onești, deși iubesc stilul sofisticat. În relație, însă, vor mai degrabă discuții tranșante, chirurgicale. Nu acceptă ca partenerul să o dea cotită.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Pentru Scorpioni, așteptările sunt legate de eficiență și rentabilitate. Scorpionii au simțul valorii lucrurilor și nu se pot apropia de persoane lipsite de valoare sau care nu știu să ajungă să producă valori. Lor le place și așteaptă de la parteneri să fie productivi, să facă ceva. Așteaptă ca omul să aibă valoare și să și-o manifeste. Nu suportă ca omul să își nege valoarea sau să și-o saboteze. Pe de altă parte, le pică bine și un partener senzual, decorativ.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au nevoie de un partener curios și isteț, pentru că au multe de spus. Așteaptă mereu informații noi. Iubesc discuțiile, să împărtășească, să povestească. Dacă vorbesc singuri și partenerul nu îi ascultă, dau bir cu fugiții. Au nevoie de un partener mobil, pentru că ei sunt mereu în mișcare.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu: Vărsătorii caută parteneri excentrici

Capricornii au nevoie de un partener care e deschis și inocent, cineva care are nevoie de sprijin. Le place să ghideze ei, să aibă un partener care cere ghidaj și de protecție. Nu își aleg parteneri neajutorați, dar recunoașterea unor neputințe îi face puternici, căci se simt valoroși și utili.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au nevoie de un partener excentric, care are curaj, care își trăiește geniul. Vor pe cineva sincer și direct. Sunt atrași de oamenii care se disting din grup. Le place la omul de lângă ei optimismul, generozitatea, încrederea în viață. Iubesc un om care oferă lucruri frumoase, să fie nobil în a oferi, în a ierta, nobil în a încuraja și a înțelege. Vor parteneri originali, care văd lucrurile într-un alt mod.

Peștii așteaptă de la celălalt disciplină și organizare, pentru că ei nu prea o au. Vor susținere, mai ales dacă vor să facă anumite schimbări de viață. De asemenea, vor un partener igienic. Țin foarte mult la curățenie, fie că e morală sau fizică. Vor ca partenerul lor să aibă ceva pur în ei. Pe Camelia Pătrășcanu o găsiți, cu alte subiecte la fel de interesante, pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT