News

Horoscop dragoste: de cine te îndrăgostești de 1 Mai, în funcție de zodie! Atenție la semnele astrelor!

19.04.2019 | 15:57
Horoscop dragoste de cine te indragostesti de 1 Mai in functie de zodie Atentie la semnele astrelor

Horoscopul dragostei aduce vești bune pentru aproape toate zodiile, care pot să-și găsească iubirea pe data de 1 Mai sau să facă un mic update pentru cea veche.

Așa arată horoscopul dragostei pentru 1 Mai

Berbec

Vești proaste pentru Berbec, chiar la început de lună. Nativul nu va putea să petreacă un 1 mai cum visa, deoarece nu s-a gândit exact la costul acestei zile. Se va distra însă foarte bine și cu bani puțini, acasă, alături de cei dragi. Își va reînnoi legăturile cu partenerul de viață, iar dacă încă nu are unul, acesta este pe cale să apară!

Taur

Taurul pe 1 mai este destinat să meargă într-o călătorie lungă. Cel mai probabil, astăzi nu veți avea timp să ajungeți la punctul final al destinaţiei, dar nu vă va deranja deloc. O să vorbiţi la telefon cu o persoană foarte apropiată, de sex opus, despre care v-aţi dori să fie partenerul ideal de relaţie. S-ar putea să aflați că acea persoană iubește deja pe altcineva. Deci, veți avea un nou scop – să așteptați până când această persoană devine liberă, mai ales că din discuţie a lăsat să se înţeleagă că este destul de bucuroasă când vorbeşte cu tine. Sau poate apare o nouă persoană, chiar dacă nu vine pe un cal alb.

Horoscopul dragostei 1 mai
Asa arata horoscopul dragostei 1 mai

Gemeni

Gemenii vor avea un moment minunat în această zi. Tu și colegii tăi veți face o excursie pentru a vă îmbunătăți perspectivele companiei. Va exista și un moment întunecat și în această zi. În timp ce sunteți afară, va exista o discuție între dvs. și colegii dvs. cu privire la o serie de probleme fundamentale. Din fericire, grupul dvs. va fi suficient de înțelept să se oprească în timp, pentru a nu strica starea de spirit a tuturor celor implicați. Asta nu înseamnă că trebuie să lăsaţi problema aşa. Încercaţi să rezolvaţi după ce ajungeţi acasă.

Rac

Pe 1 mai 2018, Racului îi va fi dificil să-şi suprime imaginația îndrăzneaţă. Planurile tale merg totuşi bine, în ciuda scenariului bizar pe care ţi l-ai făcut în minte. Totuşi, aceste idei, din păcate, nu vor găsi sprijin între membrii apropiați ai echipei dvs. și va trebui să abordaţi o atitudine conservatoare. Totuşi, imaginaţia voastră nu a rămas fără ecou şi un coleg vă abordează mai pe seară să explicaţi în detaliu ideea respectivă. E o şansă excelentă pentru tine.

Leu

Leul astăzi ar trebui să-și calmeze mânia provocată de un act al soțului sau soţiei. Te enervezi când afli că jumtatea ta și-a invitat o fostă dragoste, o persoană pe care nu o tolerezi, la o sărbătoare de familie. Oamenii politicoși nu se comportă în acest fel și trebuie să ții cont de dorințele jumătăţii tale. În principiu, sunteți liber să nu comunicați cu un oaspete neplăcut. Dar să faceţi scandal chiar nu se cade. Poate au rămas prieteni şi nu mai e nimic între noi. Manifestaţi o atenţie deosebită la gesturile dintre ei, pentru a face o evaluare corectă.

Fecioară

Fecioarele vor avea o zi foarte frumoasă astăzi. Te regăseşti într-un loc cu multă apă, iar acest lucru te calmează până în adâncul sufletului. Ai ajuns aici cu nişte prieteni, dar îţi doreşti să fi mers fără ei. Sunt gălăgioşi şi nu apreciază deloc liniştea de care ai atât de multă nevoie. Încerci să te retragi undeva, dar nicio şansă, ei vin după tine şi te agasează cu întrebările, crezând că te-ai supărat. Singura ta şansă este să iei cu tine o persoană de sex opus de care eşti mai apropiat şi să o inviţi la plimbare. Măcar aşa o să te poţi reculege în linişte.

Balanţă

Balanţa astăzi va petrece mai multe ore la un eveniment public, după cum au decis toți membrii familiei. Vei fi iritat și supărat. Din fericire, vă veți întâlni cu o persoană pe care nu ați văzut-o de prea mult timp, un prieten de şcoală sau un fost coleg. În timpul discuţiei, timpul va zbura neobservat. Nu uitaţi să spuneţi că v-a plăcut foarte mult evenimentul, dacă vă întreabă familia. E mai bine aşa. Dacă sunteți bine atent, poate găsiți și următoarea mare iubire, la evenimentul respectiv.

Scorpion

Scorpionii pe 1 mai 2018 nu se vor gândi cu adevărat la ce impresie are aspectul lor asupra altora. Chiar vă permiteți să vă îmbrăcați cu un costum oribil, în care veți merge la un eveniment cultural. Generația mai veche va începe imediat să te condamne pentru alegerea făcută, dar tu o să râzi în sinea ta. Însă veţi atrage persoanele de sex opus ca un magnet şi afli foarte rapid că sunt destul de aventuriere. Este foarte ciudat ce poate face o haină dintr-un om.

Săgetător

Nativul Sagetator va avea un început de lună destul de calm. În general, nu se va întâmpla nimic spectaculos astăzi. Veți avea parte de un somn bun, veți face niște mici sarcini la lucru, apoi veniți acasă și vă veți relaxa. După ce vă plictisiţi să vă uitați la televizor și să verificați mesajele pe Facebook, veți merge în vizită la casa celui mai bun prieten. Ei sunt pe cale să înceapă o mică sărbătoare. Veți fi bucuroși să vă alăturați și să vă întoarceți acasă dimineața devreme, posibil amețit de ceva alcool.

Capricorn

Capricornii de azi vor fi înconjurați de dragoste în ciuda celor mai pesimiste manifestări ale lor. Mai mult decât atât, astăzi o să descoperiţi că aveţi o persoană care vă vânează pur şi simplu prezenţa. Unde mergeţi, hop şi persoana respectivă şi vă întrebaţi de unde ştie cum să vă găsească. Nu vă supără prea tare, mai mult vă amuză şi vă flatează atenţia, pentru că este o persoană destul de atrăgătoare. Misterul cum vă găseşte s-ar putea să-l desluşiţi pe Facebook. S-ar putea să nu vă mai găsiți cu așa ocazie. Mai bine v-aâi îndrepta atenția către acea persoană rară.

Vărsător

Vărsătorul se vede nevoit să petreacă acasă. Dimineața se va întâmpla un incident acasă, o ţeavă spartă, o scurgere de apă, o defecţiune în casă. Un specialist, pentru care veți aștepta multe ore, va rezolva în cele din urmă această problemă. Cu toate acestea, starea ta de spirit după acest incident nu va fi cea mai optimistă. Pentru a nu strica întâlnirea la care ați fost invitați mai pe seară, decideți să petreceți seara acasă şi să încercaţi să uitatâi de problemele cu care v-ați confruntat peste zi.

Peşti

Pestii astazi vor fi prea sugestivi in exprimarea sentimentelor personale. O sugestie de flirt, pe care o dai unei anumite persoane, din unghiul lor, va suna ca o invitatie la o scurta aventura. Dacă o astfel de romantism nu intră în planurile dvs. pentru o noapte, în cel mai scurt timp încercați să clarificați comunicarea cu această persoană. Traduceți ceea ce se întâmplă într-o glumă (să spunem, am vrut să vă testez, dar nu sunt o persoană care face astfel de lucruri). Dar, dacă prinde sugestia, asta e. Meci câştigat fără efort.