Life

Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici. Două zodii ies mereu învingătoare, sunt cele mai puternice

Horoscopul evreiesc realizat de Mihai Voropchievici arată care este tipologia fiecărei zodii în parte, în funcție de luna în care s-a născut omul.
07.08.2021 | 21:28
Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici Doua zodii ies mereu invingatoare sunt cele mai puternice
ADVERTISEMENT

Potrivit numerologului de la Antena 3, evreii au luat ca punct de referință, atunci când și-au creat propriul horoscop, felul de a fi a fiecărei zodii.

Concret, Mihai Voropchievici a anunțat că primei zodii din horoscopul european, și anume Berbec, îi corespunde lunii Nisan din horoscopul evreiesc.

ADVERTISEMENT

Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Cei născuți în această zodie sunt curajoși, puternici și ambițioși. Au propria opinie, au imaginație, dar în același timp sunt încrezători în sine și uneori agresivi. Fac orice pentru a ieși câștigători mereu.

Luna Nisan marchează ieșirea evreilor sau fuga din Egipt, din punct de vedere istoric. Totodată, această perioadă anunță începutul tranziției de la sclavie la eliberarea de păcat și de la dependența fizică la libertate.

ADVERTISEMENT

Taur

Zodia Taur are în horoscopul evreiesc Luna Liar sau Șor, care în limba ebraică înseamnă animal adult independent. În felul acesta persoanele din această zodie se manifestă spre independență și individualitate.

Încăpățânarea și individualismul îl fac pe Taur să fie distinct. În plus, sunt persoane foarte afective, dar sunt și căpoși atunci când sunt călcați pe coadă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luna Șivan. Gemenii sunt intelectuali, vor să știe totul și chiar pretind asta. Puterea este echivalentă cu cunoașterea pentru ei. Cu cât au mai multe informații, cu atât sunt mai puternici și dornici să știe și mai multe.

Comunicarea este ușoară. Nu sunt persoane statornice, starea lor de spirit schimbându-se după cum bate vântul, de cele mai multe ori. Pot fi diferiți în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul are echivalentă Luna Tamuz. Are nevoie de mai multă grijă, iubire și devotament din partea celorlalți. Se bucură de o sensibilitate fantastică, asta pentru că nu se desprinde de lucrurile din trecut, trăiește din amintiri.

Depune eforturi mari să uite, dar tot este nefericit, stările fiind influențate de trecut. Sunt persoane casnice, care țin foarte mult cu casa.

Leu

A cincea lună din calendarul evreiesc este Luna Ab, dovadă că Leii își primesc energia direct de la Soare. Se cred centrul Universului din acest punct de vedere și că lumea se învârte în jurul lor. Pot face lucrurile să se învârtă în jurul lor, dar numai pentru a fi un exemplu.

Trebuie neapărat să facă ceva, să demonstreze capacitățile pe care le au dacă vor să fie conducători. Pretind respect, dar dacă nu îl au sunt foarte răzbunători. Ca regi sunt rafinați, nu sunt ca ceilalți.

Fecioară

Luna Elul este corespondentul zodiei Fecioară. Principala caracteristică a acestei zodii este perfecțiunea, dar și disciplina. Fecioara este deranjată de dezordine și se implică imediat să facă ordine. Sunt responsabile pentru fiecare sarcină pe care o primesc.

Munca nu este văzută ca un chin în cazul acestor persoane, ci ca o onoare. Totodată, ele cred că lumea fizică necesită o ordine perfectă, motiv pentru care au fost trimise pe Pământ.

Balanță

Balanță = Luna Tișri. Sunt persoane care luptă pentru echilibru și unitate în mediul lor și în relații. Pot deveni confuze pentru că au tendința să se piardă în tot felul de amănunte.

De asemenea, sunt genul de oameni care văd mereu două părți ale unui argument și întotdeauna ambele sunt corecte. Sunt sociabile, prietenoase și mereu au grijă să-i pună pe cei din jur pe primul plan.

Scorpion

Luna Heșvan. Nu le place deloc schimbarea și vor să controleze totul, chiar și viața celor din jur dacă e posibil. Nu le place să li se strice ordinea prestabilită dinainte, în timp ce pierderea controlului este cea mai mare teamă.

Este persoana care își iubește partenerul, dar dacă vine cineva din exterior ordinea i s-a terminat complet. Nu uită și nu iartă niciodată, în schimb adoră banii care îi aduc control și putere.

Săgetător

Săgetătorul este echivalent cu Luna Chislev. Sunt persoane optimiste, care rezolvă singure problemele pe care le au. Au tendința să exagereze, sunt ironici și neglijenți și se spune că adoră jocurile de noroc.

De asemenea, sunt cei care împărtășesc cu cea mai mare bucurie din ceea ce știu, sunt mentori foarte buni. Adoră călătoriile, libertatea și spațiile mari.

Capricorn

Luna Tebet, un semn foarte legat de Pământ și de lumea materială. Au dorința de a fi utili și de a oferi grijă, asta pentru că au încredere doar în simțurile lor.

Din păcate, le este dificil să perceapă tot ceea ce este vizibilul și tangibilul. Asta înseamnă că nu visează cu ochii deschiși, sunt familiști convinși și au mare grijă de locuință.

Vărsător

Luna Şebat îi aduce acestui nativ puterea și voința de a rupe granițele vechi. Rebel din fire și nu acceptă niciun fel de îngrădire. Vărsătorii sunt preocupați de viața personală, de unicitate și de individualitate. De multe ori se iubesc mai mult decât pe cei din jur.

Horoscopul evreiesc îi descrie ca fiind oameni fantastici ca cercetători, hackeri, asistenți sociali sau IT-iști. Reușesc mereu să se remarce în mulțime și nu trec neobservați.

Pești

Conform horoscopului evreiesc Peștii au echivalent în Luna Adar, așadar sunt prosperi din orice și norocoși din cale afară. Sensibili, vulnerabili și cu o intuiție ieșită din comun, știu întotdeauna că nu greșesc.

În general, sunt persoane calme, care absorb problemele celor din jur și adesea trec printr-o zonă de stres și devin supraponderali. Asimilează cu mare ușurință apa.

ADVERTISEMENT