Life

Horoscop inedit realizat de Mihai Voropchievici. Cine sunt dușmanii tăi, în funcție de data nașterii

Horoscop inedit realizat de Mihai Voropchievici. Maestrul runelor explică, folosindu-se de numerologie, compatibiltățile dintre oameni.
27.05.2024 | 17:40
Horoscop inedit realizat de Mihai Voropchievici Cine sunt dusmanii tai in functie de data nasterii
Horoscop Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK: Descoperă armoniile dintre cifrele destinului fiecăruia. Cine cu cine se înțelege cel mai bine în viață, dar și cu cine vom fi întotdeauna la cuțite?

Horoscop numerologic marca Mihai Voropchievici. Cifrele de destin care nu se suportă

Înainte de a afla care sunt cele mai bune legături dintre oameni, în funcție de numărul destinului, să reamintim cum aflăm care este cifra noastră de destin. Cifra se obține adunând toate cifrele care compun data nașterii noastre până obținem o singură cifră.

ADVERTISEMENT

Exemplu. Dacă data nașterii tale este, de pildă, 12. 05. 1980, calculul se face în felul următor. Adunăm 1 + 2 + 5 + 1 + 9 +8. Rezultatul este 26, însă nu e unul definitiv. Adunăm 2 cu 6 și, astfel, cifra de destin a persoanei născute la această dată va fi 8.

„Am vorbit de atâtea ori despre numărul de destin, iar acum e timpul să aflăm despre armoniile dintre numerele de destin”, începe să explice Mihai Voropchievici, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cei care au cifra de destin 1 se împacă foarte bine cu cifrele 9, vor simți atracție pentru 4 și 8, dar se vor opune lui 6 și lui 7. Față de cei cu destinele 3 și 5 au o atitudine de nepăsare, de pasivitate.

Persoanele care au cifra de destin 2 vibrează benefic față de 8, îi atrage pe cei cu 7 și 9, dar manifestă opoziție față de 5. Sunt indiferente în raport cu 3, 4 și 6.

ADVERTISEMENT

Cifra de destin 3 vibrează pozitiv față de 7. Îi atrage pe cei cu cifrele 5, 7 și 9. E opozant față de 8. Față de 3 manifestă pasivitate.

Persoanele care au cifra de destin 4 vibrează fantastic de bine cu 6. În numerologie, 6 este cunoscută ca cifra iubirii, a oamenilor pasionali, a celor care pun trup și suflet în orice lucru fac, indiferent cât de mic și nesemnificativ ar părea pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Cei cu destinul 5 nu se înțeleg bine cu 4

Horoscop inedit Mihai Voropchievici. Cei cu 4 îi atrag pe cei cu 1 și 8. Cu persoanele care au cifra destinului 5 nu se înțeleg tocmai bine, ba chiar am putea spune că pot fi dușmanii lor de moarte. Manifestă pasivitate față de 2, 7, 9 și 3.

Cei cu cifra de destin 5 vibrează față de alt 5 perfect, însă îi atrage pe 2 sau 3 și, uneori, și pe 9. Sunt în opziție cu 4. Față de 1, 6 și 8 sunt în totală pasivitate.

6, ca cifră de destin, vibrează formidabil, fățiș, cu 4 și cu 2. Uneori îi mai atrag pe 3 și 9. 6 e în opziție cu 1 și 8, dar vorbim despre o opoziție mai blândă, nu prea puternică. Ceva mai multă râcă există între cei cu cifra 6 și 5. Față de 7 sunt pasivi.

Cifra de destin 7 e în armonie deplină cu 3 și 5. Totodată, 7, misteriosul, îi atrage pe 2 și 6. Sunt în opoziție față de 1 și 9.

Horoscop inedit Mihai Voropchievici. Cifra 8 e în vibrație bună cu 2 și 5. Îi atrage pe 1 și 4, dar sunt în clinciuri cu 3 și 6. Am ajuns și la cifra de destin 9, care vibrează puternic față de 1. 9 îi atrage pe 2, 3 și 6. Sunt în opoziție față de 7. Față de 4, 5 și 8 sunt total pasivi.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”