Horoscop iulie 2016. Perioadă propice relaţiilor, astrele favorizează iubirea

HOROSCOP URANIA IULIA 2016. Perioada cuprinsă între 2 şi 8 iulie nu va aduce schimbări de statut zodiacal, planetele evoluând în aceleaşi semne în care s-au aflat şi în săptămâna...
01.07.2016 | 11:29
Horoscop iulie 2016 Perioada propice relatiilor astrele favorizeaza iubirea
ADVERTISEMENT

HOROSCOP URANIA IULIA 2016. Perioada cuprinsă între 2 şi 8 iulie nu va aduce schimbări de statut zodiacal, planetele evoluând în aceleaşi semne în care s-au aflat şi în săptămâna trecută. Singurul eveniment important se va petrece în ziua de 4 iulie, când Soarele va face conjuncţie cu Luna la Rac, alcătuind, astfel, faza de Lună Nouă, moment astronomic cu semnificaţie astrologică specială pentru cei născuţi în această zodie.

HOROSCOP URANIA IULIE 2016 Berbec

Între 2 şi 3 iulie (până la ora 16:20′), Berbecii vor vădi o mare plăcere pentru discuţii libere sau cu un scop precis. De asemeni, îi vor tenta deplasările scurte şi excursiile. Oarecum favorabile vor fi, cele două zile, pentru examenele susţinute la proba orală. În cazul probelor scrise sau practice este nevoie de atenţie, riscul de a trata subiectele cu superficialitate fiind destul de pronunţat. Între 3 iulie (după-amiaza) şi 5 iulie (până la ora 18:30′), prezenţa nativilor în viaţa de familie, alături de rude, va fi condiţionată de nevoia de a discuta, de a lămuri, de stabili un plan, o strategie, o iniţiativă în termeni clari. Luna Nouă din 4 iulie va viza casa a IV-a, aşa încât, în funcţie de situaţia fiecărui nativ, aici se poate pune un accent existenţial special. Această tendinţă, activă întreaga săptămână, se va lovi, în ziua de 8 iulie, de o serie de inconveniente şi ghinioane; de aceea este de evitat a se planifica ceva relativ la familie, în perioada 7 iulie după-amiaza şi dimineaţa zilei de 9 iulie. Între seara zilei 5 şi 7 iulie se vor contura impulsuri interioare menite să le ofere Berbecilor plăceri dintre cele mai diferite (culinare, sexuale, artistice). Cel mai mult, le va plăcea Berbecilor să fie priviţi de anturaj ca nişte persoane puternice, îndrăzneţe şi curajoase; doar că, uneori, ei vor eşua în teribilism şi extravaganţe sau îşi vor asuma riscuri de dragul de a impresiona. Cel mai bine aspectat sector va fi cel legat de activitatea sportivă, unde nativii vor putea realiza performanţe, vor putea stabili recorduri în cadrul unor concursuri, întreceri sau meciuri. Cei maturi sau care se apropie de 60 de ani vor fi în stare de fapte remarcabile într-o activitate intelectuală, artistică sau în care un rol important îl vor juca noţiunile de lege, justiţie, normă morală, spirit de sacrificiu, implicare activă pentru restabilirea dreptăţii. Din 8 iulie, nativii se vor confrunta cu îndoieli şi nedumeriri cu privire la felul în care va evolua situaţia la locul lor de muncă pe fondul unor măsuri de moment care-i nemulţumesc şi-i alarmează.

Taur

Între 2 şi 3 iulie (până la ora 16:20′), discuţii, schimburi de idei, consultări, informări cu privire la posibilitatea de a face bani dintr-o activitate în care intră, direct sau indirect componenta „străinătate”, prin intermediul persoanelor sau instituţiilor. Cel mai mult îi va interesa cadrul juridic, în care vor putea desfăşura acele activităţi şi cum vor putea evita condiţiile sau barierele impuse de legile ce controlează respectiva activitate sau care acţionează doar pe teritoriul uneia dintre ţări (cea în care locuiesc sau cea în care îşi vor desfăşura activitatea). Între 3 iulie (după-amiaza) şi 5 iulie (până la ora 18:30′), se va contura un răstimp al discreţiei impuse de nevoia de a-şi securiza un proiect sau de a nu face cunoscute planurile şi intenţiile lor. Aspect relativ bun pentru cei care susţin probe la care e nevoie de răbdare, metodă, atenţie pe detalii, concentrare. Mai puţin favorabil, examinării orale. A se evita, întreaga săptămână, drumurile pe apă, sporturile nautice şi distracţiile legate de apă sub orice fel: mal de râu, de lac, largul unui lac, al Mării, cascadele, bazinele sportive, etc. Atenţie sporită pe 8 iulie la riscul unor accidente care pot proveni şi de la Foc sau Pământ. Nu plecaţi la drum lung în acea zi. În acest sector, va opera, pe 4 iulie, faza de Lună Nouă ceea ce va da zilei o greutate specifică astrală care poate fi resimţită şi în alte sectoare de viaţă decât cele semnalate de noi, în funcţie de harta personală. Între seara zilei de 5 şi 7 iulie, între rude şi soţ/soţie se pot naşte reacţii temperamentale, greu de stăvilit. Interesele părţilor vor fi divergente iar sentimentele împărtăşite nu vor fi de loc comode auzului. Dimineaţa zilei de 8 iulie este cea mai încărcată, pentru că Taurii pot „exploda” pe fondul unor tensiuni mai vechi care se încarcă cu semnificaţia evenimentelor de ultim moment. Pe 8 iulie, nativii se vor ocupa de copii, de propriile nevoi afective, manifestând dorinţa de a se calma şi stabiliza prin activităţi practice care să le dea sentimentul că în viaţa lor este ordine.

Vezi mai multe aici

Sursă: romaniatv.net