Life

Horoscop japonez Mihai Voropchievici! Află ce floare ți se potrivește în funcție de zodie

04.07.2020 | 21:07
Horoscop japonez Mihai Voropchievici Afla ce floare ti se potriveste in functie de zodie
Mihai Voropchievici îți aduce horoscopul japonez. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi și numerologi din România, îți prezintă un horoscop special, cules tocmai din îndepărtata Japonie. Potrivit antena3.ro, fiecărui semn zodiacal îi corespunde o floare care îi definește caracterul și personalitatea.

Berbec – Himawari (Floarea Soarelui)

Ești plin de creativitate, de energie, dar, în același timp, și foarte pasional. Ai tărie de caracter și putere de a găsi întotdeauna calea către lumină, indiferent cât de profundă ar fi noaptea.

ADVERTISEMENT

Taur – Tsubaki (Camelie)

Ai puterea de a menține un echilibru între perspectiva pragmatică asupra vieții și latura delicată, romantică a sa. De asemenea, ești o ființă foarte pasională. De aceea, floarea care ți se potrivește este camelia. În cultura japoneză, aceasta reprezintă simbolul eleganței discrete și a iubirii desăvârșite.

Mihai Voropchievici îți aduce horoscopul japonez. Ce floare te reprezintă în funcție de zodie

Gemeni – Ume (Floare de piersic)

Cunoscându-te foarte bine, persoanele apropiate știu că la prima vedere pari superficial și distrat. În realitate, ești un om cu o minte de o profunzime mare și cu universuri interioare bogate în trăiri puternice. Activitatea pe care o desfășori îți dă cu jumătăți de măsură.

ADVERTISEMENT

Rac – Kaneshan (Garoafă)

Oferi multă dragoste și ai nevoie la rândul tău de foarte multă iubire. Floarea care îți corespunde este asociată cu viața de familie și cu cea mai pură formă de dragoste. Ca exemplu de diferență culturală, la noi, garoafele au valențe funerare. Ca urmare, ești ușor accesibil dacă ți se oferă atenție.

Leu – Kinmokusei

(Osmanthus portocaliu) Ai o personalitate puternică. Așadar, în special dacă ești tânăr, poți fi acuzat de încăpățânare și egoism, însă, maturizarea emoțională implică mari schimbări: devii mai implicat social, protector ai celor mai slabi decât tine și lupți din toate puterile împotriva nedreptății.

ADVERTISEMENT

Fecioară – Ajisai (Hortensie)

Ești o persoană dintr-o bucată. Chiar dacă nu ești foarte sigur pe calitățile tale, deloc puține, te ridici întotdeauna la înălțimea așteptărilor celor din jur. Cu toată nesiguranța lor, ceri foarte rar ajutorul cuiva și preferi să încerci din nou și din nou, până când reușești. Atunci când primești ajutor, ești profund recunoscător și nu uiți niciodată. De aceea, ești reprezentat de hortensie, floarea gratitudinii în cultura japoneză.

Balanță – Akaibara (Trandafir roșu)

Ești dominat de inimă și iei toate deciziile cu sufletul. Ai o intuiție foarte bună care funcționează aproape paranormal, iar acest lucru înseamnă, fie că altora le place, fie că nu, că de cele mai multe ori ai dreptate. Pentru că ești condus de inimă! Astfel, simbolul tău floral nu poate fi altul decât trandafirul roșu, simbol al iubirii peste tot în lume.

ADVERTISEMENT

Scorpion – Akaichurippu (Lalea roșie)

Pasional, sociabil atunci când vrei și foarte misterios, ești unul dintre cei mai iscusiți seducători din zodiac. Cele mai multe dintre relațiile tale sunt trecătoare, dar cu toate acestea sunt intense. Atunci când ajungi să iubești din tot sufletul, ești foarte dedicat partenerului de cuplu. De aceea, corespondentul floral îți este laleaua roșie, un alt simbol al iubirii.

Săgetător – Sumire (Violeta de Manciuria)

Ești dornic de cunoaștere, de explorare, de aventură și poți fi fericit doar dacă ai parte de toate aceste lucruri. Altfel, ai puterea să te bucuri inclusiv de lucrurile mici, știi să fii recunoscător și ai o perspectivă surprinzător de inocentă asupra lumii. Nu ignorantă, ci inocentă. Corespondentul vegetal japonez pentru tine este violeta de Manciuria, simbol al sincerității și al micilor bucurii.

Capricorn – Shobu (Iris)

Ești cunoscut pentru orgoliu și încăpățânare, dar în același timp, te numeri printre cele mai echilibrate semne din zodiac. De cele mai multe ori ești foarte stăpân pe emoțiile tale, extrem de dedicat și foarte loial oamenilor pe care îi iubești. De asemenea, ai o putere de muncă parcă nemărginită. Simbolul floral japonez îți este irisul, floarea loialității și a veștilor bune.

Vărsător – Sakura (Floare de cireș)

Ești un visător care trăiește înaintea vremurilor sale. Pare că ești uneori cu capul în nori unde nu poți fi ajuns de cei din jur. Cu toate acestea, în spatele ochilor tăi visători, se ascund numeroase planuri de viitor foarte bine conturate, foarte bine puse la punct. Nu te gândești aproape niciodată la trecut și ești mereu pregătit pentru orice ți-ar aduce ziua de mâine. Floarea reprezentativă este sakura, simbol al unei personalități fascinante.

Pești – Rabenda (Levănțică)

Te numeri printre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Ești ușor de rănit pentru că ai curajul să iubești orbește și îți pui ușor sufletul pe tavă, fără să te gândești la consecințe. Cu toate acestea, știi să-ți găsești resursele interioare necesare să o iei de la capăt de fiecare dată când pierzi sau suferi.

ADVERTISEMENT