News

Horoscop Karmic 22-28 aprilie 2019. Zodiile de apă au probleme înainte de Paște

22.04.2019 | 15:59
Horoscop Karmic 2228 aprilie 2019 Zodiile de apa au probleme inainte de Paste

Horoscopul Karmic indică faptu că în săptămâna 22-28 aprilie zodiile vor trece prin multe încercări. Se pare că se anunță lucruri explozive pentru nativii de apă. Acestea nu trebuie să-și piardă speranța! Trebuie să-și găsească forțele și să dea tot ce au mai bun.

Horoscop Karmic pentru 22-28 aprilie

Zodiile de apă au parte de o evoluție mai înceată și de multe speranțe spulberate. Acestea nu trebuie să înceteze să spere și să fie pozitive, doar asta le va pune lucrurile în ordine.

“Speranţa nu înseamnă faptul că aştepţi ca totul să îţi mergă bine, ci faptul că faci ca totul să aibă un scop. Întreaga înțelepciune umană se rezumă la două cuvinte: așteptare și speranță. Speranţa e cea din urmă scânteie care se stinge în orice inimă”

Horoscop Karmic 22-28 aprilie
Horoscop Karmic 22-28 aprilie

Zodiile de apă
Racii se simt dați la o parte din multe grupuri, mai ales din cele de la muncă. Este vina lor! Ar trebui să se gândească mai mult la cum acționează în jurul altora și ar trebui să nu mai fie atât de delăsători și insensibili.

Scorpionii au parte de o săptămână foarte liniștită, mai liniștită de atât pare că nu au văzut de mult timp. Au parte de momente armonioase.

Peștii au multe de îndurat de la oamenii cei mai dragi lor. Urmează o confruntare mare cu familia. Pregătește-te!

Zodiile de aer
Gemenii se simt tot timpul pe val! Ei se simt bine în pielea lor orice ar face. Primăvara asta le priește extrem de mult.

Balanțele și Vărsătorii au lucrurile la comun. Ei sunt în ccentrul ateției doar datorită carismei lor. Felicitări! Nu ai de ce să te plângi.

Zodii de foc
Berbecii sunt din ce în ce mai chibzuiți în perioada 22-28 aprilie, fapt ce îi învață și pe cei de lângă ei să facă.

Leii și Săgetătorii sunt extrem de fericiți! Dragostea pentru voi bate la poartă, trebuie doar să o primiți.

Zodiile de pământ
Taurii și Capricornii trebuie să depună un efort mai mare pe partea financiară. Trebuie să nu mai arunce cu banii în toate direcțiile.

Fecioarele au o săptămâna de 22-28 aprilie de foc. Au multe întâlniri și revederi cu oameni foarte dragi.