News

Horoscop karmic 6-12 mai 2019. Frământări în viața zodiilor de foc

05.05.2019 | 13:46
Horoscop karmic 612 mai 2019 Framantari in viata zodiilor de foc

Potrivit horoscopul karmic pentru săptămâna cuprinsă între 6 și 12 mai 2019, zodiile de foc vor trece prin tot felul de frământări. Unele dintre ele sunt justificate, altele sunt produsul imaginației lor bogate. Reușesc să își facă rău sau chiar să pună capăt unor relații de prietenie sau de iubire, după caz, din cauza gândurilor paralele cu realitatea.

Horoscop karmic 6 – 12 mai 2019: Fecioarele au revelații uluitoare

Și zodiile de aer vor avea ceva frământări interioare, căci apar o serie de semne de întrebare în legătură cu anumite decizii pe care le-au luat sau pe care vor să le ia de acum încolo. Apar, așadar, o serie de situații noi în viața acestora și pot fi ușor păcăliți de persoanele veninoase. E recomandat să cântărească bine orice poziție.

Zodiile de aer

Gemenii au nevoie de stabilitate emoțională, însă o caută în sfaturile/ brațele persoanei nepotrivite. Cineva va dori să profite de starea lor spirituală pentru a obține, cine știe ce. Este indicat să nu se deschidă cu oricine, ci să mascheze așa cum doar ei știu aspectele care îi pun într-o lumină neavantajoasă.

Balanțele sunt gata de atac și fac o serie de schimbări din punct de vedere profesional. Nu mai stau pe gânduri și nu mai vor să se implice în probleme pentru care știu că nu sunt suficient de pregătite nici financiar, nici emoțional. E o săptămână benefică, per total, dar care poate avea surprize neplăcute la final.

Vărsătorii primesc niște lovituri de la viață, exact de acolo de unde nu se așteaptă. Vor fi în tot felul de ipostaze care nu le vor face cinste. Vor descoperi prietenii falși, oamenii care nu au fost atât de loiali așa cum credeau ei. E o perioadă destul de complicată și tot ce se recomandă este analizarea situației lor sufletești cu mult calm.

Zodiile de foc

Berbecii trăiesc un episod emoțional dificil în perioada cuprinsă între 6 și 12 mai 2019. Vor deveni tot mai paranoici, tot mai neîncrezători în special în relația cu colegii de muncă. Trebuie să fie atenți la lucrurile pe care le spun și la modul în care se frământă, de cele mai multe ori, pentru nimicuri. Să nu uite că sunt niște luptători.

Leii duc tot greul în spate în perioada 6 – 12 mai și nu sunt deloc încântați ca toate deciziile dificile să le ia doar ei. Au de tras destul de mult, dar asta nu ar trebuie să îi descumpânească.

Săgetătorii devin melancolici și îi molipsesc și pe ceilalți. Au de gând să călătorească în trecut, să găsească răspunsurile la anumite neajunsuri pe care le au sau să priceapă pur și simplu ce se întâmplă în viața lor.

Zodiile de pământ

Taurii primesc vești care îi pun pe gânduri în legătură cu anumite investiții care au așteptat ani de zile să fie puse la bătaie. Își numără banii chiar și de zece ori și tot nu iau o decizie clară.

Fecioarele au parte de o săptămână a revelațiilor, de la cele mai încântătoare la cele mai înspăimântătoare. Sunt extrem de receptive la toate mesajele și vor lua decizii fără precedent.

Capricornii au o săptămână liniștită. Vor dori să se ocupe mai mult de ei, mai mult de casă, de treburile obișnuite, încercând astfel să se decupleze de haosul din jur.

Zodiile de apă

Racii par să profite de situația vulnerabilă a unei rude, unui prieten sau a unei cunoștințe. Interesul lor este să obțină acele informații de care au nevoie pentru a evolua, iar pentru asta sunt în stare de orice.

Scorpionii au 7 zile de distracție. Vor fi în centrul atenției, așa cum le place lor și nu vor regreta nicio seară petrecută cu prietenii sau chiar cu necunoscuții, până târziu în noapte.

Peștii au de făcut alegeri legate de viitorul lor carieristic. Nu știu deocamdată care este varianta ideală, dar vor fi ajutați de prieteni și de cei dragi din familie să ia decizia potrivită.