Life

Horoscop karmic pentru anul 2022. Zodiile de pământ cuceresc toată lumea!

Horoscop karmic pentru anul 2022: zodiile de pământ vor avea un succes pe care nu credeau niciodată că îl vor atinge. Totul se transformă în bine pentru ele.
26.11.2021 | 17:50
Horoscop karmic pentru anul 2022 Zodiile de pamant cuceresc toata lumea
Horoscop karmic pentru anul 2022. Foto: indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Primul horoscop karmic pentru anul 2022 aduce o serie de revelații pentru multe semne zodicale. Anul 2022 este anul marilor descoperiri în materie de relații interumane, anul în care cu toții ne vom da seama cine suntem și cu cine decidem să continuăm să mergem mai departe.

2022 este un an al redescoperirii de sine. Vom reuși să ne integrăm mai bine în acele cercuri cu care ne simțim compatibili, să facem acele lucruri care nu ni se impun, ci vin din lăuntrul ființei noastre.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) trec prin etape evolutive cu totul noi, chiar dacă se așteptau ca unele lucruri să se schimbe în viața lor profesională.

Horoscop karmic pentru anul 2022

Racii își descoperă menirea cu adevărat și renunță la anumite orgolii. Devin un etalon pentru cei din jur și se vor impune prin exemplul propriu de perseverență.

ADVERTISEMENT

Scorpionii își dau seama că iubirea pentru ei nu înseamnă ceea ce au crezut în ultimii ani. Vor întâlni o persoană cu totul specială, care le va schimba radical perspectivele.

Peștii au noroc la bani în a doua jumătate a anului. Devin mult mai independenți și pornesc afaceri pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Pești) reușesc să lase la o parte toate temerile și înfruntă viața cu armele pe care le au la dispoziție.

Gemenii ies din anonimat și se remarcă prin spiritul lor combativ. Vărsătorii și Balanțele au un an plin de provocări, de obstacole, pe care le vor depăși apelând la intuiția lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ, vedetele anului

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) deslușesc anumite mistere din trecutul lor și încep să vadă totul cu alți ochi. Au aproape persoane care le ridică vălul de pe ochi.

Berbecii se încumetă să participe în proiecte noi, străine cu specializarea lor de-o viață, dar fac o figură bună. Leii se îndrăgostesc lulea în 2022 și fac nuntă, iar Săgetătorii își schimbă domiciliul.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt vedetele anului. Sunt pe karmă pozitivă pe parcursul celor 12 luni și dovedesc lucruri mărețe.

Taurii și Fecioarele vor cuceri lumea prin felul lor de a fi. Capricornii fac schimbări importante, renunțând la anumite persoane din anturaj care erau destul de toxice și se împotriveau evoluției lor.

 

ADVERTISEMENT