Life

Horoscop karmic de Crăciun. Pentru 4 zodii se întoarce roata de sărbători

Horoscop karmic de Crăciun: Sărbătorile vin cu vești îmbucurătoare pentru 4 zodii. Roata se întoarce pentru ele, iar problemele dispar ca prin minune încă din Ajun.
18.12.2021 | 14:30
Horoscop karmic de Craciun Pentru 4 zodii se intoarce roata de sarbatori
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic de Crăciun vine cu rezolvări de probleme, cu lumină, speranță și bucurii în special pentru patru dintre zodii.

24, 25, 26 și 27 decembrie 2021 vor fi zile cu adevărat magice pentru 4 nativi. Au parte de realizări extrem de frumoase și de întâlniri miraculoase.

ADVERTISEMENT

Crăciunul are acea sclipire, acea magie care îmbunează oamenii. De Crăciun, 4 zodii vor relega anumite prietenii pe care le credeau pierdute și se vor distra pe cinste.

Horoscop karmic de Crăciun

Cele patru zodii pentru care sărbătorile de iarnă se anunță benefice din punct de vedere karmic sunt Racii, Balanțele, Săgetătorii și Vărsătorii.

ADVERTISEMENT

Racii se revăd cu persoane despre care nu au mai știut nimic de ceva vreme. Ajunul Crăciunului le va marca destinele în mod pozitiv pentru următoarele luni din viață.

Nativii de apă primesc vizite cu totul neașteptate, iar unele vor fi de-a dreptul emoționante. Acești nativi vor plânge în Ajunul Crăciunului, dar o vor face de fericire. Și cele trei zile de Crăciun se anunță interesante.

ADVERTISEMENT

Pun pe hârtie toate realizările și eșecurile lui 2021, iar când trag linie zâmbesc întrucât conștientizează că a fost un an mai bun decât se așteptau. Ce nu știu ei, dar vor afla, este că 2022 va fi un an extraordinar.

Mergem mai departe la următoarea zodie: Balanța! Nativii de aer au un Crăciun pe care îl petrec în familie. Regăsesc acea căldură a căminului pe care nu au mai simțit-o.

ADVERTISEMENT

Fac o pauză de la muncă și de la stresul provocat de sarcinile de la serviciu. Reușesc, într-un final, să se detașeze de tot măcar în zilele de sărbătoare. Sunt răsfățați și primesc tot felul de cadouri. Balanțele au ocazia unică să scape de karma agresivității cu ocazia acestor sărbători.

Vărsătorii scapă de karma atașamentului posesiv

Săgetătorii fac progrese mari în relațiile cu cei din jur. Le câștigă încrederea apropiaților prin felul lor de a fi, chiar dacă de multe ori pot părea exagerați în fața celorlalți.

Sărbătorile îi găsesc în familie. Se distrează și se simt bine, iar în Ajun s-ar putea să primească niște cadouri scumpe ori sume de bani la care nu se așteptau.

Vărsătorii, ultimii, dar nu cei din urmă de pe această listă, trăiesc sărbătoarea Crăciunului ca în copilărie. Redobândesc acel entuziasm, acea inocență și acel spirit ludic pe care l-au cam pierdut în ultimii ani.

Nativii de aer au ocazia să scape, în sfârșit, de karma atașamentului posesiv, care îi împiedica să realizeze anumite lucruri.

ADVERTISEMENT