Life

Horoscop karmic pentru luna martie 2022. Preocupări noi pentru zodiile de pământ

Horoscop karmic pentru luna martie 2022: zodiile de pământ își schimbă perspectivele de viitor. Au tot felul de noi preocupări și se implică în activități umanitare.
24.02.2022 | 13:14
Horoscop karmic pentru luna martie 2022 Preocupari noi pentru zodiile de pamant
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru luna martie 2022 aduce pozitivitate în viețile multor zodii. Cele mai avantajate sunt cele de pământ, adică Taurul, Capricornul și Fecioara.

Martie este o lună a reînnoirii, a schimbărilor din toate punctele de vedere. Este o perioadă favorabilă mai ales pentru cei creativi, pentru oamenii care știu să pună osul la treabă fără să se plângă.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt previziunile karmice pentru cea de-a treia lună a anului 2022!

Horoscop karmic pentru luna martie 2022

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) încep tot felul de proiecte noi și se concentrează asupra carierei mai mult ca oricând. Taurii deslușesc tot felul de mistere și reușesc să se reinventeze.

Fecioarele au tot felul de proiecte interesante în față. Descoperă noi veleități și vor demonstra că sunt capabili de lucruri pe care nimeni nu și le imaginau. Capricornii muncesc din greu și încep să se vadă și rezultatele.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o lună foarte bună din punct de vedere profesional. Sunt puși pe fapte mari, în special Racii și Scorpionii.

Peștii încep o viață nouă și se gândesc serios la schimbări pe plan sentimental. Unii ar putea să își întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se preocupă pentru cei din jur. Vor vedea că toate îngrijorările sunt niște simple alarme false.

Gemenii pun piciorul în prag în relațiile cu cei din jur. Nu se vor mai lăsa păcăliți de vorbele mieroase ale unor inși care au interese ascunse.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc au o lună inedită

Vărsătorii au parte de o lună excelentă din punct de vedere financiar. Fac tot felul de achiziții și pot demara afaceri personale. Balanțele sunt extrem de bine pregătiți pentru a face față unor cheltuieli consistente.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt puse în tot felul de situații inedite. Realizează o serie de lucruri importante în planul carierei.

Leii vor renunța la orgoliu și se vor implica mai mult în activitățile de grup. Fac echipă bună cu colegii de la locul de muncă. Săgetătorii sunt puși pe cumpărături. Se ocupă de casă și sunt foarte bucuroși de anumite modificări pe care le fac.

Berbecii s-ar putea să înceapă o nouă poveste de iubire, undeva în a doua jumătate a lunii.

ADVERTISEMENT