Life

Horoscop karmic până la finalul lunii iunie. Două zodii vor încheia o perioadă plină de suferințe

09.06.2020 | 12:54
Horoscop karmic pana la finalul lunii iunie Doua zodii vor incheia o perioada plina de suferinte
Horoscop karmic pentru finalul lui iunie 2020. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru finalul lunii iunie 2020: Două zodii de apă vor încheia o perioadă plină de amăgiri și de complicații din punct de vedere sentimental fără să rezolve neapărat anumite probleme.

Horoscop karmic până la finalul lunii iunie 2020

Zodiile de apă. Racii și Scorpionii respiră ușurați și scapă de anumite angoase undeva după data de 25 iunie. Pentru ei, lucrurile intră pe un făgaș normal și își vor da seama care sunt lucrurile de care au cu adevărat nevoie pentru a fi fericiți.

ADVERTISEMENT

Peștii au în continuare mult drum de bătut până la a atinge din nou fericirea. Sunt puși în fața unor examene complicate pe plan emoțional.

Zodiile de aer. Gemenii realizează greșelile pe care le-au făcut față de cei din jur și fac un pas în spate. E o perioadă plină de remușcări, dar una benefică pentru maturizare, mai ales a nativilor de aer care au ieșit deja din adolescență.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii și Balanțele fac noi compromisuri, Fecioarele au parte de pretendenți

Vărsătorii și Balanțele vor face tot felul de pacturi, de compromisuri numai să se simtă un pic mai bine. Pentru Vărsători apar oferte financiare de nerefuzat.

Zodiile de foc. Leii duc lupte cu demonii lor interiori și vor realiza o serie de învățături după prima lună de vară.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii se responsabilizează mai mult și sunt ceva mai atenți la stilul lor de viață. Devin ipohondri, însă vor afla că nu au niciun motiv serios de îngrijorare. Berbecii continuă să se zbată pentru a demonstra anumite lucruri față de cei din jur, în special față de colegii de muncă.

Zodiile de pământ. Taurii au un final de iunie glorios. Vin acei bani pe care îi așteptau de un amar de vreme și sunt extrem de fericiți din acest motiv.

ADVERTISEMENT

Cât despre Fecioare, acestea vor deveni ceva mai rezervate vizavi de anumite persoane care vor dori să le cunoască. Au parte de mulți pretendenți la finalul lui iunie. Capricornii își păstrează spiritul taciturn, și, așa molcomi cum sunt, vor da lovitura în afaceri undeva după 27 iunie.

 

ADVERTISEMENT