ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic până pe 4 octombrie 2020. Zodiile de apă sunt debusolate

Autor: Dan Suta | 29.09.2020 | 10:12
Horoscop karmic până pe 4 octombrie 2020. Zodiile de apă sunt debusolate
Horoscop karmic 29 septembrie - 4 octombrie. Sursa foto: blog.thewellnessuniverse.com

Vă prezentăm cel mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna în curs, începută luni, 28 septembrie, până pe 4 octombrie. Zodiile de apă vor fi puse în tot felul de ipostaze neplăcute și trebuie să se impună un pic mai mult.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic până pe 4 octombrie 2020

Zodiile de apă. Racii nu sunt foarte mulțumiți de felul în care li se adresează anumite persoane apropiate, chiar din familie. Trebuie să spună ce au pe suflet și să își recunoască greșelile atunci când le fac.

Scorpionii își dau seama că unele lupte nu mai pot fi câștigate, așa că este ideal pentru ei ca în viitorul apropiat, chiar de săptămâna asta, să schimbe complet tactica.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt și ei destul de deconcertați legat de anumite lucruri care se petrec la locul de muncă. Vor mai multă stabilitate și siguranța zilei de mâine.

Zodiile de foc. Berbecii au de făcut câteva alegeri importante din punct de vedere sentimental și sunt dispuși să renunțe la o serie de lucruri în favoarea partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Capricornii merg într-o direcție greșită

Săgetătorii și Leii au oarecum un destin comun săptămâna asta. Amândoi găsesc resurse noi pentru a face față anumitor situații dificile, iar energia lor, vibe-ul lor pozitiv este molipsitor.

Zodiile de aer. Gemenii nu sunt tocmai în apele lor, dar de vineri încolo primesc niște vești care le mai înseninează gândurile.

ADVERTISEMENT

Balanțele nu vor să mai facă niciun compromis, așa că vor juca totul pe o carte, cum au mai făcut-o de atâtea ori.

Vărsătorii intră într-o perioadă efervescentă din punct de vedere amoros. O nouă dragoste bate la poarta inimii lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ. Taurii vor călători destul de mult în perioada asta, în interes de serviciu. În weekend își vor rezolva anumite probleme cu prietenii, cu rudele, chestiuni legate de proasta comunicare.

Fecioarele sunt cu nervii la pământ și caută tot felul de soluții pentru anumite probleme de natură tehnică.

ADVERTISEMENT

Capricornii primesc semnale că anumite lucruri pe care le fac nu se îndreaptă în direcția corectă. Trebuie să ia taurul de coarne și să schimbe traseul. Încă mai au timp.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!