Life

Horoscop karmic pentru 3-24 septembrie. Fecioarele au parte de clipe nemaitrăite

03.09.2020 | 12:52
Horoscop karmic pentru 324 septembrie Fecioarele au parte de clipe nemaitraite
Horoscop karmic pentru următoarele două săptămâni
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul karmic pentru următoarele două săptămâni, iar în prim-plan sunt Fecioarele, care vor trăi intens toată această perioadă din viața lor, se vor întâmpla lucruri la nivel înalt, modificări neașteptate pe toate planurile.

Următoarele două săptămâni vor fi decisive pentru mai multe dintre zodii, inclusiv Racii, Taurii și Balanțele vor avea parte de anumite schimbări pe plan amoros și profesional.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faceți în privința lucrurilor care vin este să le luați treptat, fără să grăbiți, că poate faceți alegeri proaste.

Horoscop karmic pentru următoarele două săptămâni

Berbec

Sunteți contrariat de niște discuții cu persoanele dragi, dar până la urmă vă lămuriți și reveniți cu idei mai bune asupra disputelor. Încercați să fiți mai pozitivi și mai îngăduitori cu cei de lângă voi.

ADVERTISEMENT

Taur

La voi se întâmplă niște schimbări pe plan profesional, poate niște modificări în programul de muncă. Vă gândiți cum să mergeți și într-o vacanță cu persoana iubită. Aveți răbdare, se vor întâmpla și lucruri bune.

Gemeni

Sunteți cu gândul la afaceri, ceva proiecte noi vă așteaptă. Încercați să lăsați loc de bună ziua în partea cealaltă, dacă vă gândiți la o demisie. Se anunță niște zile pline cu muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunteți într-o continuă mișcare, pregătiți și un mini concediu la început de sezon de toamnă, vă gândiți la o reînnoire de garderobă. Încercați să mai și dăruiți ca să și primiți, fie că e vorba chiar și de dragoste.

Leu

Vă așteaptă o perioadă în care vă veți petrece mult timp în casă, cu jocuri, cu familia, căci vremea e capricioasă și nu aveți unde să mergeți, mai e și pandemia. Urmează să faceți o plimbare în natură cânt de curând, așa că pregătiți-vă hainele de ploaie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunteți premiat la serviciu, vă înțelegeți bine și cu cei de la muncă, urmează și o surpriză din partea persoanei iubite, poate vă gândiți chiar la o căsătorie, copii, toate se vor așeza. Cei care nu au o relație se poate să vă orientați în direcția asta.

Balanță

Mai sunt câtea zile până la vacanța mult așteptată, iar în perioada următoare vă veți bucura de liniște, de oameni dragi, persoana iubită și oameni noi și încântători. Nici la muncă nu stau lucrurile rău.

Scorpion

Vă pregătiți să mergeți la serviciu, ori să luați niște acte, să faceți niște drumuri administrative, cert este că aveți de umblat. Nu vă neglijați, că poate o să vă simțiți rău din cauza proastei alimentații.

Săgetător

Sunteți în dubii în ceea ce privește o ofertă de muncă, așa că nu așteptați și mergeți să vă sfătuiți cu cineva apropiat despre acest subiect, poate reușiți să luați o decizie bună, dar nu vă grăbiți.

Capricorn

Sunteți fericit cu munca, cu oamenii, dar voi întotdeauna veți vrea mai mult, așa că nu vă opriți aici. Poate ar trebui să mai puneți mâna pe carte și să mai vă mai cultivați în perioada liberă. Poate seara, când aveți mai mult timp, citiți niște cărți.

Vărsător

Sunteți supărați cu șefii, dar vă rezolvați problemele într-o ședință în care vă spuneți toți părerea, așa este cel mai bine. Încercați să faceți asta și acasă, că poate vă rezolvați niște conflicte și acolo.

Pești

Treceți printr-o despărțire, sunteți supărări, dar prietenele vă ridică moralul, așa că vă reveniți din starea în care vă aflați.

ADVERTISEMENT