ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic pentru Balanță. Urmează o perioadă stresantă, dar plină de emoții

Autor: Ionuţ Cataramă | 02.09.2020 | 12:48
Horoscop karmic pentru Balanță. Urmează o perioadă stresantă, dar plină de emoții
Pe Balanțe îi așteaptă o perioadă cu schimbări importante. Sursa foto: pixabay.com

Fanatik vă aduce horoscopul karmic, care anunță o perioadă stresantă pentru zodia Balanță, însă și plină de emoții.

ADVERTISEMENT

Poate apărea cineva în viețile voastre, să vă schimbați radical în următoarea perioadă, iar asta poate include și persoana iubită și modul în care ați trăit până acum.

Totul depinde de voi, dacă vreți să vă iasă totul bine ar trebui să acționați inteligent.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru Balanță. Cineva drag apare în viața voastră

Voi sunteți în aer puțin, că nu prea știți ce să faceți, să plecați, să rămâneți, să îndrăzniți mai mult. Sunteți indeciși, însă perioada ce urmează veți avea niște certitudini și veți reuși să vă lămuriți în ceea ce privește relația viitoare. Poate fi vorba și de o despărțire și de un nou început.

O persoană dragă apare în viața voastră și depinde de voi dacă mergeți mai departe ca și cuplu, rămâne de văzut, doar să aveți grijă la deciziile pe care le luați pentru că s-ar putea să nu vă prindă bine, cântăriți bine situația.

ADVERTISEMENT

Balanța este ușor superficială și din dorința de a fi cel mai bine îi neglijează pe cei din jur, iar acest lucru poate fi observabil și astfel să ratați tocmai o prietenie frumoasă.

Se poate să vă intersectați cu nativi din zodia Capricorn, poate o relație mai veche cu care ați avut contact în trecut. Poate fi vorba și de o dragoste din adolescență, tot ce se poate în direcția asta.

ADVERTISEMENT

De altfel, zodia Gemeni apare în perioada următoare cu un mare impact viața voastră, așa că ar trebui să învățați să vă gestionați emoțiile, că iese scântei dacă nu sunteți atenți.

Horoscopul karmic pentru zodia Balanță anunță modificări și pe plan profesional, însă nimic de speriat, ba din contră, se văd niște șanse mărețe la orizont, doar să știți să profitați de ele.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!