Life

Horoscop karmic pentru Crăciun 2020. Ce zodii primesc nuielușa și care vor fi cele mai fericite

03.12.2020 | 12:53
Horoscop karmic pentru Craciun 2020 Ce zodii primesc nuielusa si care vor fi cele mai fericite
ADVERTISEMENT

În acest horoscop karmic pentru Crăciunul anului 2020, veți afla care sunt zodiile care nu vor avea parte de sărbători tocmai liniștite, dar și cele pe care destinul le va cadorisi cu mult bine.

Perioada sărbătorilor de iarnă este una specială pentru fiecare dintre noi, o perioadă în care oamenii se gândesc la tot ce au făcut în ultimul an, la greșelile și reușitele lor.

ADVERTISEMENT

Pentru câteva zodii, Crăciunul va veni cu o serie de lecții de viață din care vor avea multe de învățat pe viitor, deci tot răul va fi înspre bine.

Horoscop karmic pentru Crăciun 2020: Zodiile de apă primesc nuielușe

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță), culeg roadele clemenței lor, a bunătății cu care i-au tratat pe cei din jur. Divinitatea îi recompensează cu oameni minunați alături de care vor petrece sărbătorile în așa fel încât nu își vor da seama cum va trece timpul.

ADVERTISEMENT

Pentru Vărsători în special, perioada sărbătorilor din decembrie este una încărcată emoțional, iar anul ăsta sunt înconjurați de o karmă pozitivă.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) au și ele parte de sărbători luminate. Pentru Berbeci și Săgetători, din 24 decembrie începe o perioadă a succeselor, o perioadă extrem de bună din toate punctele de vedere cu accent favorabil pe carieră.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ intră în profunzimea sărbătorilor

Unii ar putea afla chiar în ziua de Crăciun că au fost avansați la locul de muncă sau ar putea primi o ofertă de nerefuzat din punct de vedere financiar.

Zodiile de apă (Rac, Pești și Scorpion) sunt cele care au parte de câteva cumpene în Ajunul Crăciunului. Greșelile pe care le-au făcut în acest an, atitudinea lor de multe ori ostilă față de semeni le va aduce nuielușe din partea Moșului.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn și Fecioară) au parte de sărbători pline de profunzime. Vor pune accent pe latura spirituală a acestei perioade și, pentru prima oară după mulți ani, vor vedea adevărata însemnătatea a Crăciunului.

 

ADVERTISEMENT