Life

Horoscop karmic pentru Gemeni, pentru următoarele două săptămâni. Dragostea bate la ușă, banii vin dintr-o sursă neașteptată

31.08.2020 | 18:10
Horoscop karmic pentru Gemeni pentru urmatoarele doua saptamani Dragostea bate la usa banii vin dintro sursa neasteptata
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru acești nativi pentru care se anunță o perioadă cu mult zbucium emoțional pentru Gemeni, însă acest zbucium poate fi și de natură pozitivă, totul depinde de voi.

Gemenii au avut parte de o vară incendiară, cu multe momente în prezența celor dragi, iar acum dragostea le bate la ușă. Fie că e vorba de o căsătorie, o logodnă sau poate chiar cunoașteți pe cineva în sensul ăsta, cert este că fluturașii vin năvală peste voi și se adună toți în jurul stomacului.

ADVERTISEMENT

Așadar, Cupidon apare în viața nativului din zodia Gemeni, iar întâmplarea nu poate fi decât o surpriză plăcută.

Horoscop karmic: Gemenii își găsesc jumătatea

Este o vorbă, după plată și răsplată, iar de asta au parte Gemenii în următoarea perioadă. În cele două săptămâni ce urmează, acești nativi vor trece prin mai multe stări emoționale, iar cel mai simțit sentiment este de iubire. În horoscop, în aceste ultime zile de vară și chiar la începutul sezonului de toamnă, nativii din zodia Gemeni plutesc în aer.

ADVERTISEMENT

Muți dintre voi vă veți găsi jumătatea, veți privi cu alți ochi viața, chiar dacă e pandemie și întreaga situație este apăsătoare, totul culmină cu o stare de bine, de fericire absolută.

De altfel, noutăți se anunță la orizont și pentru cei care sunt deja într-o relație, căci ori se aleg cu o logodnă, fie că cer pe cineva în căsătorie, fie că sunt ceruți, ori poate sunteți deja într-un mariaj, iar următorul pas este de a vă confirma dragostea față de partener sau să vi se confirme față de voi.

ADVERTISEMENT

Se anunță ceva perspective și pe plan profesional, de unde urmează să încasați niște bani, însă nu așteptați aceste resurse financiare, așa că banii vin pe nepregătite, însă știți ce să faceți cu ei.

Vă scoateți partenerul la cină, poate mergeți într-o vacanță. Mai păstrați și pentru casă, pentru că vreți să schimbați mobila, ori să vă cumpărați pentru o casă nouă.

ADVERTISEMENT