Life

Horoscop karmic pentru întreaga toamnă. Zodiile care se lovesc de greșelile trecutului

Horoscop karmic pentru toamna anului 2021: mai multe zodii se vor lovi de greșelile făcute în trecutul lor.
31.08.2021 | 12:30
Horoscop karmic pentru intreaga toamna Zodiile care se lovesc de greselile trecutului
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru întreaga toamnă, mai multe zodii se vor confrunta cu anumite greșeli pe care le-au făcut în trecut.

Este o toamnă provocatoare în special pentru zodiile de aer și de apă. Trebuie să facă pași importanți în recunoașterea anumitor acțiuni care îi pot afecta ca imagine publică.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) se vor confrunta cu situații neplăcute în relațiile personale în luna septembrie. În octombrie și noiembrie, lucrurile vor reveni la normal pentru acești nativi.

Horoscop karmic pentru toamnă

Scorpionii au de învățat o serie de lecții importante despre cum să se poziționeze corect fațăd e adversari. Racii sunt pe linia de plutire, iar Peștii ar putea începe o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) nu mai pot continua cu atitudinea nepăsătoare în fața greutăților ori a problemelor celor din jur.

Gemenii se vor focusa foarte mult pe reparat lucruri ori chiar relații personale. Vărsătorii vor trece la treabă. Își vor da seama că nu pot visa cu ochii deschiși la infinit. Cât despre Balanțe, pentru ele toamna presupune multă muncă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) au în față tot felul de provocări, mai ales în septembrie și octombrie. Din punct de vedere karmic, se cam face dreptate mai ales în cazul Fecioarelor.

Zodiile de foc trec printr-o perioadă de foc

Multe din lucrurile pe care le-au crezut se vor confirma și vor ieși victorioase dintr-o bătălie importantă. Taurii au probleme de comunicare în prima jumătate a lunii septembrie, dar totul se repoziționează treptat, începând cu octombrie.

ADVERTISEMENT

Capricornii pot prinde o ofertă de zile mari sau pot să rateze o șansă uriașă de creștere profesională. În mâinile lor stă eșecul, dar și succesul.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) sunt pregătite pentru a descoperi lucruri pe care nu le știau despre ele însele. Săgetătorii trăiesc o poveste de iubire ca în filme, în timp ce Leii și Berbecii se vor lupta pentru locul lor în societate.

Leii au de dus bătălii importante mai ales la locul de muncă. Poziția lor este pusă la îndoială, așa că trebuie să schimbe tactica radical. Se vor dumiri cu priviri la anumite abordări greșite pe care le-au avut.

 

ADVERTISEMENT