Life

Horoscop karmic pentru luna aprilie 2022. Zodiile care obțin tot ce-și doresc

Horoscop karmic pentru luna aprilie 2022: zodiile de foc obțin cam tot ce își propun, cu o mică excepție. Află care este evoluția karmică a fiecărui semn al zodiacului european!
26.03.2022 | 13:30
Horoscop karmic pentru luna aprilie 2022 Zodiile care obtin tot cesi doresc
Horoscop karmic pentru luna aprilie 2022. Foto: hindustantimes.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru întreaga lună aprilie 2022, zodiile de foc vor obține cam tot ce își vor propune, cu excepția Leului, care are de trecut un hop important pe plan profesional.

Horoscop karmic pentru luna aprilie 2022

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) au un aprilie al redescoperirii de sine, o lună plină de evenimente care mai de care mai solicitante. Sunt supuse testărilor încă din primele zile ale lunii.

ADVERTISEMENT

Berbecii se angajează în noi proiecte și dau dovadă de o maturitate ieșită din comun. Sunt extrem de responsabili și pregătiți să facă față tuturor dificultăților. Leii întâmpină niște situații anevoioase pe planul comunicării cu colegii de la locul de muncă.

Cât despre Săgetători, aceștia sunt în continuare pe karmă de pozitivă, avantajați mai ales din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) trebuie să scape de karma de ignoranță. Superficialitatea cu care au tratat anumite teme nu mai este permisă dacă își doresc să evolueze cu adevărat.

Acest lucru este valabil mai ales pentru Capricorni, cei care dau dovadă de o oarecare indiferență și care s-au obișnuit să trateze anumite lucruri cu prea multă lejeritate.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă au o lună bună

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) au un aprilie bun din mai toate punctele de vedere. Doar Scorpionii întâmpină mici necazuri în dragoste. Racii și Peștii sunt la polul opus. Mulți dintre cei născuți în aceste două semne zodiacale ar putea să se logodească.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trebuie să se îndepărteze de karma de agresivitate. Felul în care își impun punctele de vedere poate juca în defavoarea lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii și Balanțele sunt cei mai vizați de acest aspect, mai ales în a doua jumătate a lui aprilie 2022. Vărsătorii continuă să progreseze în cariera. Astrele le recomandă, totuși, să nu neglijeze viața de familie. Focusarea trebuie să fie în mai multe locuri, nu doar la muncă.

 

ADVERTISEMENT