Life

Horoscop karmic pentru luna august 2021. Cele trei zodii care au noroc în toate

Horoscop karmic pentru luna august 2021: multe zodii se vor confrunta cu tot felul de situații neprevăzute, dar peste unele dă și norocul.
21.07.2021 | 10:46
Horoscop karmic pentru luna august 2021 Cele trei zodii care au noroc in toate
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru luna august 2021, pentru trei dintre zodii vin oportunități de neratat mai ales din punct de vedere profesional.

Cele trei zodii care vor avea noroc în toate sunt Fecioarele, Capricornii și Vărsătorii. Detalii, în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ au parte de noroc în carieră și se vor concentra foarte mult pe noi proiecte. Taurii, Fecioarele și Capricornii se vor dumiri în legătură cu ce trebuie să facă pentru ca planurile lor să dea roade.

Cei mai inspirați vor fi Capricornii și Fecioarele. Pentru ei, munca va primi ceva mai multă atenție. Ideile lor vor fi bine primite de cei din jur și vor fi răsplătite pe măsura lor. Taurii nu vor avea un august tocmai liniștit. Ei trebuie să dea anumite socoteli în legătură cu decizii luate în trecut.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna august 2021

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun mare preț pe relațiile cu cei din familie. Luna august fie întărește anumite legături, fie le distruge complet. Racii sunt într-o pasă bună și îi inspiră pe ceilalți. Sunt săritori și au o atitudine exemplară pentru rudenii.

Scorpionii sunt pe karmă negativă și în această lună, iar Peștii trebuie să își cântărească mai bine cuvintele.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trec prin cele mai imprevizibile situații de la începutul anului până acum.

Gemenii dau de necazuri din cauza ignoranței cu care au tratat anumite relații de muncă. Își vor face mea culpa, dar s-ar putea să fie tardiv.

ADVERTISEMENT

Cât despre Balanțe, marea lor provocare în august va fi să demonstreze că nu sunt firi răzbunătoare. Vor fi percepute destul de greșit de cei din jur.

Zodiile de foc au o lună plină de lecții de viață

Vărsătorii au o lună favorabilă din toate punctele de vedere. Cu dragostea stau excelent, iar din punct de vedere profesional se vor face remarcați.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se lovesc și ele de câteva situații noi din care au de învățat. Berbecii își asumă tot felul de responsabilități acasă și în familie. Leii trebuie să acționeze cu mai mult tact.

Unii dintre Lei s-ar putea să descopere anumite trădări exact din partea cui nu se așteptau. Săgetătorii duc bătălii interioare și pot fi un pic mai sensibili. Vor avea parte de tot felul de revelații și vor deveni mai puternici decât credeau că pot fi.

 

ADVERTISEMENT