Life

Horoscop karmic pentru luna februarie 2021. Zodiile de pământ, prinse într-un proces al transformării

20.01.2021 | 12:21
Horoscop karmic pentru luna februarie 2021 Zodiile de pamant prinse intrun proces al transformarii
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna februarie 2021: zodiile de pământ vor începe un proces al schimbării cum nu au mai trăit, căci cea de-a doua lună din an vine și cu o serie de informații de care aveau nevoie pentru a merge mai departe.

Este o lună care stă sub semnul emoțiilor puternice și al schimbărilor din temelii. Multe zodii vor fi sub karmă pozitivă toată luna, în timp ce altele trebuie să plătească niște facturi mai vechi ale sorții.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) au parte de o lună benefică din punct de vedere karmic, mai ales acolo unde se impune o schimbare radicală.

Horoscop karmic pentru februarie 2021

Taurii trebuie să se reorganizeze din punct de vedere profesional, să schimbe tactica de la locul de muncă, tot jocul și modul în care comunică cu persoanele din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele fac schimbări substanțiale la fizicul lor, în sensul că unele femei trecute de o anumită vârstă ar putea apela la anumite retușuri estetice sau tot felul de terapii de tip yoga care să le dea o stare mai bună, vitalitatea de care au mare nevoie.

Multe dintre Fecioare încep să facă mai multă mișcare și să aibă o dietă mai echilibrată. Capricornii fac schimbări în zona casei, iar unii s-ar putea să se mute într-un alt loc.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Săgetător și Berbec) sunt predispuse la mici conflicte cu persoana iubită, însă toate discuțiile au în final câte un beneficiu.

Leii devin mai intransigenți și nu mai lasă nimic de la ei, în timp ce Săgetătorii se axează pe propria lor dezvoltare, pe autocunoaștere. Și Berbecii sunt destul de ciufuți, semn că luna iubirii nu le prinde tocmai bine.

ADVERTISEMENT

Racii au o lună bună, iar Peștii și Scorpionii dau de dificultăți

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) se confruntă în continuare cu efectele propriilor păcate. Scorpionii și Peștii, în mod special, sunt pândiți de o karmă negativă toată luna, iar ceea ce ar trebui să facă este să renunțe la orgoliu și să acționeze sincer indiferent de temerile lor.

Racii au o lună ceva mai bună, mai ales dacă își fac planuri de investiții. Au parte de surprize plăcute din partea partenerilor de afaceri sau a prietenilor.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) vor fi în centrul atenției căci sunt de departe cele mai avantajate în februarie din punct de vedere karmic.

Gemenii au de luat o serie de decizii importante cu privire la imaginea lor publică, iar de data asta le vor ieși planurile, în timp ce Vărsătorii și Balanțele sunt în culmea fericirii din punct de vedere amoros.

 

ADVERTISEMENT