News

Horoscop karmic pentru luna mai 2019. Zodiile de aer dau lovitura

28.04.2019 | 16:31
Horoscop karmic pentru luna mai 2019 Zodiile de aer dau lovitura
ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopului karmic pentru luna mai 2019, zodiile de aer dau lovitura. Se anunță o perioadă grea pentru zodiile de foc, în special din punct de vedere profesional. Despre Raci se prevestește că sunt mai ospitalieri ca niciodată în luna mai, ajută toți oamenii din jur și le sunt alături la greu.

Horoscop karmic pentru luna mai 2019

De asemenea, ei devin mai sensibili și împăciuitori. Nativii zodiei Scorpion au de făcut alegeri importante când vine vorba despre viața profesională și aduc schimbări pe care le consideră benefice. Totodată, vizați de horoscopul karmic mai sunt și nativii zodiei Pești, care sunt încurajați să o ia de la zero, încă o dată.

ADVERTISEMENT
Horoscop karmic pentru luna mai 2019. Zodiile de aer dau lovitura
Zodiile de aer dau lovitura

Zodiile de aer

Nativii zodiei Gemeni au o lună bună. Excepție de la regulă face doar prima jumătate a ei, când au de îndeplinit mutle sarcini; sarcini care îi scot din minți. Pe 15 mai, Gemenii au de făcut mutle drumuri și de luat multe hotărâri.

Balanțele vor petrece mai mult timp cu cei dragi sufletului lor. De asemenea, au de ales între plăcut și util, dat fiind că de această dată nu le pot îmbina.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii primești vești îmbucurătoare de departe. De asemenea, nativii zodiei vor fi puși în fața unor situații complicate, dar vor alege bine și reușesc să iasă la liman.

Zodiile de foc

Berbecii sunt nevoiți să depună mai mult efort pentru lucrurile pe care în alte dăți le obțineau când băteau din palme. Totul va fi mai greau în luna mai.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii și Leii au de trecut peste câteva obstacole din segmentul comunicare cu oamenii din jur. Totodată, ei vor avea și câteva sincope, în special în prima parte a lunii.

Zodiile de pământ

Taurii au agenda plină. Ei trebuie să rezolve multe, poate prea multe și mai rău este că totul e nevoie să fie rezolvat urgent.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își cunosc limitele și își întâlnesc fericirea.

Capricornii trag de ei pentru a le face pe toate, însă lucrurile nu ies după cum și-au propus. Au de îndurat multe pentru a obține ce își doresc.

ADVERTISEMENT