Life

Horoscop karmic pentru luna mai 2021. Zodiile de foc trec prin momente decisive

23.04.2021 | 16:57
Horoscop karmic pentru luna mai 2021 Zodiile de foc trec prin momente decisive
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna mai 2021: a cincea lună din an vine cu surprize neașteptate pentru majoritatea semnelor zodiacale, cu momente de neuitat, dar  și cu câteva cumpene.

Zodiile de foc vor trece prin momente destul de importante în perioada următoare. Luna mai le aduce tot felul de obstacole în calea anumitor proiecte, fapt pentru care vor trebui să se redreseze iar și iar.

ADVERTISEMENT

Leii sunt cei mai predispuși să piardă bani dacă nu lasă de la ei în anumite negocieri. Nu e loc de încăpățânare, ci de mai multă atenție atunci când se pun la masă cu ceilalți. Săgetătorii trebuie să acorde mai multă atenție relațiilor de prietenie.

Horoscop karmic pentru luna mai 2021

Cât despre Berbeci, ei vor avea o lună mai plină de neprevăzut. Luna va începe cu niște restanțe din punct de vedere sentimental, poate cu reproșuri din partea partenerului de viață și va continua cu dileme și mai mari pe plan profesional. Nu e încă totul decis în cazul lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător și Balanță) au de făcut o serie de concesii, de compromisuri, de lucruri pe care nu le doresc neapărat, dar care sunt extrem de necesare pentru liniștea și confortul lor pe viitor. Cei mai vulnerabili în fața acestor cedări sunt Gemenii.

Peștii au necazuri amoroase

Zodiile de pământ ( Taur, Capricorn și Fecioară) au o lună mai plină de neprevăzut și ele. Taurii stau bine la capitolul energie și comunicare, Capricornii nu duc lipsă de nimic, iar Fecioarele vor finaliza un proces important de schimbare pe care l-au început în luna februarie. Poate fi vorba inclusiv despre schimbări fizice.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Scorpion, Pești și Rac) privesc cu mai mult entuziasm viitorul lor, însă apar tot felul de piedici. Scorpionii își fac mai bine lecțiile de data aceasta și vor fi pe o ușoară linie de plutire, în timp ce Racii s-ar putea să pornească într-o aventură nouă în străinătate.

Peștii au probleme în dragoste. Unii s-ar putea să descopere că au trăit într-o minciună.