Life

Horoscop karmic pentru luna mai 2022. Zodiile de apă se reinventează

Horoscopul karmic pentru luna mai 2022 vine cu tot felul de situații cu care zodiile nu s-au mai întâlnit până acum. Nativii de apă se vor reinventa, vor realiza lucruri mărețe.
01.05.2022 | 11:08
Horoscop karmic pentru luna mai 2022 Zodiile de apa se reinventeaza
Horoscop karmic pentru luna mai 2022. Foto: wallpaper.dog
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru luna mai 2022 este plin de evenimente care mai de care mai solicitante pentru majoritatea zodiilor. Există câțiva nativi care vor da lovitura vieții lor în ultima lună a primăverii!

Horoscop karmic pentru luna mai 2022

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puse pe treabă. Lucrează foarte mult la atitudinea lor, la imaginea pe care o proictează despre ei. Racii sunt cei mai deciși să schimbe tactica, să fie mai mult pentru ei.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum se preocupau în primul rând pentru alții, iată că totul se schimbă pentru acești nativi din luna mai. Și Scorpionii sunt deciși să facă fapte mărețe. Au noroc astral încă de la 1 mai.

Peștii, în schimb, fac schimbări majore pe plan sentimental. În unele cazuri putem vorbi chiar despre căsătorie.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) trebuie să scape cu orice preț de karma de agresivitate. Astrele îi încurajează să fie mai împăciuitori, mai deschiși spre dialogul cu cei din jur.

Berbecii sunt atenționați să renunțe la ego, iar Leii la superficialitate. Săgetătorii trebuie să renunțe la credința că pot controla totul.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer au o lună ciudată

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) duc bătălii uriașe pentru a-și recâștiga confortul de altădată. Taurii vor recunoaște anumite greșeli pe care le-au făcut în raport cu cei apropiați.

Fecioarele vor fi mult mai atente la ce și cum spun. Devin conștiente că unele cuvinte trebuie folosite cu mai puțin aplomb. Capricornii se vor reorganiza în primul rând din punct de vedere financiar. Au de făcut anumite alegeri care sunt destul de costisitoare. N-ar fi rău să ceară și opinia părinților sau a partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o lună mai 2022 destul de ciudată. Gemenii sunt în continuare pe karma de ignoranță, iar prețul superficialității, al delăsării chiar, s-ar putea să-l plătească undeva după 20 mai.

Vărsătorii au parte de lucruri bune. Singurul avertisment pentru ei este să renunțe la anumite excese ori vicii. Balanțele se focusează pe familie și pe relațiile cu prietenii. Vor să îndrepte multe greșeli.

 

ADVERTISEMENT