Life

Horoscop karmic pentru luna martie 2021. Zodiile de foc au parte de momente tensionate

23.02.2021 | 12:20
Horoscop karmic pentru luna martie 2021. Zodiile de foc au parte de momente tensionate
Horoscop karmic pentru luna martie 2021. Foto: timesnownews.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru luna martie 2021, zodiile de foc vor avea parte de o serie de momente tensionate, de decizii greu de luat.

Luna martie va fi una extrem de complicată pentru anumite semne zodiacale, în special pentru cele de foc și de aer, căci vorbim despre o adevărată reglare de conturi în cazul lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor avea parte de răsturnări de situație în viața lor, de momente de cumpănă din multe puncte de vedere.

Horoscop karmic pentru luna martie 2021

Leii trebuie să se redreseze urgent din punct de vedere profesional, să fie mai atenți la trenduri și mai concentrați asupra lucrurilor din jurul lor. Săgetătorii trebuie să dea o socoteală karmică pentru anumite greșeli pe care le-au făcut în decursul anulu trecut, iar Berbecii dau față cu realitatea crudă din familie.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) vor trece prin tot felul de situații care mai de care mai complicate din punct de vedere sentimental, situații din care vor ieși cu bine spre finalul lunii martie.

Peștii și Scorpionii au cel mai mult de învățat din această perioadă, una destul de bulversantă având în vedere sumedenia de informații pe care trebuie să le gestioneze.

Zodiile de pământ au o lună extrem de interesantă

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) au o lună martie plină de provocări. Cu excepția Vărsătorilor, pentru care a treia lună a anului va fi excepțională, nativii de aer vor avea parte de tot felul de noi obstacole în cale în special din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt dispuse să privească lucrurile în viață din o cu totul altă perspectivă. Jumătatea lunii martie va fi una extrem de interesantă pentru nativii de pământ sub aspectul comunicării, în special dacă ne uităm la Tauri și Fecioare.

Capricornii continuă să facă tot ce știu ei mai bine, adică scot bani și din piatră seacă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri