Life

Horoscop karmic pentru noiembrie 2022. Ultima lună de toamnă vine cu avertismente pentru zodiile de aer

Horoscop karmic pentru luna noiembrie 2022: ultima lună de toamnă va veni cu tot soiul de avertismente mai ales pentru zodiile de aer. Toți nativii au o lună grea.
10.10.2022 | 18:07
Horoscop karmic pentru noiembrie 2022 Ultima luna de toamna vine cu avertismente pentru zodiile de aer
Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Foto: YouTube Uday Digital
ADVERTISEMENT

Noiembrie 2022 aduce câteva avertismente mai ales pentru zodiile de aer. Toamna se va încheia cu niște provocări karmice destul de mari. Iată previziunile!

Horoscop karmic pentru luna noiembrie 2022: perioadă grea pentru absolut toate zodiile

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se pun în niște situații destul de complicate în carieră. Singuri, fără să îi provoace nimeni, vor întoarce niște situații pe dos, din simplă curiozitate sau ignoranță.

ADVERTISEMENT

Karma de ignoranță e, așadar, cea care le poate strica toate planurile. Multe relații se pot desface peste noapte, în special pentru Gemeni. Vărsătorii au talentul de a evita anumite obstacole în ultima secundă, însă nu vor putea sî treacă de ele de tot. Mai devreme sau mai târziu vor înfrunta anumite adevăruri greu de digerat.

Balanțele au ceva mai multă stăpânire de sine, chiar dacă discuțiile în contradictoriu vor fi din ce în ce mai mari.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) își revin timid după două luni de toamnă destul de agitate. Racii sunt în continuare sub observația astrelor. Trebuie să fie foarte atenți la ce spun și mai ales cui. Acești nativi au talentul de a strica tot ce au construit cu vorbele spuse în contexte nepotrivite.

Scorpionii sunt un pic mai pregătiți pentru viață, mai deciși să facă niște sacrificii financiare pentru a avea un viitor fără griji. Și Peștii învață cum să economisească bani și își fac provizii pentru iarnă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) recurg la tot felul de planuri îndrăznețe prin care vor să acceadă în funcții noi. Unii dintre acești nativi s-ar putea să schimbe complet domeniul în care activează. Berbecii pliază pe orice proiect, la orice job, în timp ce Leii s-ar putea să aibă niște emoții la schimbarea serviciului.

Zodiile de pământ simt că s-a schimbat ceva în sufletul lor

Săgetătorii fac modificări prin casă. Iau decizii dure pentru familie, însă unele necesare!

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se simt ceva mai descumpănite în ultima lună a toamnei. Noiembrie vine cu mici satisfacții interioare, poate chiar cu noi povești de iubire, însă cu un soi de apatie greu de descris.

ADVERTISEMENT

Taurii și Fecioarele simt că au pierdut o anumită stare și încearcă din răsputeri să o recupereze. Poate fi vorba de entuziasmul acela pe care îl aveau în a realiza lucruri noi ori curiozitatea specifică zodiei lor. Ceva s-a schimbat în interiorul lor în ultima lună și vor încerca să îi dea de cap.

Nici Capricornii n-au o stare roz în noiembrie. Din punct de vedere karmic, aceștia trebuie să scape de atașamentul posesiv.

ADVERTISEMENT