Life

Horoscop karmic pentru luna septembrie 2020. Zodiile de foc au parte de vești bune

12.08.2020 | 11:39
Horoscop karmic pentru luna septembrie 2020 Zodiile de foc au parte de vesti bune
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna septembrie 2020. Zodiile de foc (Berbecii, Săgetătorii și Leii) vor avea parte de câteva vești bune în prima lună a toamnei. Lucrurile se vor schimba în bine pentru ei.

Horoscop karmic pentru luna septembrie 2020

Zodiile de foc. Berbecii vor avea parte de o schimbare importantă din punct de vedere profesional. Cei care așteptau acel job bine plătit se vor bucura în sfârșit de o ofertă de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Leii și Săgetătorii vor începe o viață nouă, mult mai bună după ultimele luni în care au avut parte de tot soiul de obstacole. Lucrurile vor fi neașteptat de bune pentru acești nativi.

Zodiile de pământ. Toamna asta Fecioarele și Capricornii vor fi vedetele absolute, zodiile protejate de forțele divine. Pentru ei se arată niște schimbări extrem de mari din toate punctele de vedere, mai ales pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Gemenii scapă în sfârșit de orgolii

Taurii încep o aventură profesională nouă și vor fi extrem de mulțumiți de lucrurile pe care le vor afla pe viitor.

Zodiile de aer. Gemenii renunță la orgolii și se vor concentra asupra lucrurilor pe care trebuiau să le rezolve urgent de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Balanțele se refugiază în familie și au parte de căldură sufletească și de sprijin din partea tuturor. Lucrurile se vor schimba mult pentru cei care au fost certați cu rudele apropiate.

Vărsătorii sunt din ce în ce mai focusați pe latura amoroasă a vieții lor, iar din septembrie o nouă dragoste, pasională, se arată în calea lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă. Racii află câteva adevăruri care le vor marca existența. Luna septembrie este una destul de deprimantă mai ales pentru Racii născuți în iunie.

Scorpionii devin tot mai misterioși și se izolează de restul lumii, reușind să pună cap la cap toate planurile pe care le aveau în minte de mai mult timp. Totul, în mare secret.

Peștii descoperă oameni noi, persoane care le arată că viața poate fi trăită altfel.

 

ADVERTISEMENT