Life

Horoscop karmic pentru luna septembrie 2021. Zodiile de aer retrăiesc niște evenimente ale trecutului

Horoscop karmic pentru luna septembrie 2021: zodiile de aer vor retrăi anumite evenimente ale trecutului și le vor privi cu alți ochi.
26.08.2021 | 10:30
Horoscop karmic pentru luna septembrie 2021 Zodiile de aer retraiesc niste evenimente ale trecutului
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru luna septembrie 2021, zodiile de aer vor avea ocazia să își cunoască trecutul altfel.

Vor trece prin tot felul de stări și vor retrăi anumite evenimente care le-au marcat viețile dintr-o perspectivă nouă. Se poate spune că mulți se vor împăca, în sfârșit, cu anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au cel mai mult de învățat din punct de vedere karmic în luna septembrie. Gemenii realizează că fericirea este foarte aproape de ei și că nu au nevoie de resurse exorbitante pentru a se simți bine.

Horoscop karmic pentru luna septembrie 2021

Cât despre Balanțe, acestea vor face un pas în spate în relația cu anumite persoane. Își vor cere iertare dacă este cazul. Vărsătorii reușesc să se impună din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt prinși în tot felul de activități și reușesc să se concentreze asupra vieții lor profesionale mai bine ca niciodată.

Berbecii au parte și de noroc din punct de vedere sentimental, în timp ce Leii dau lovitura în afaceri undeva la sfârșitul lunii. Săgetătorii petrec momente frumoase alături de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au un septembrie încărcat din punct de vedere karmic. Cei care au fost pe karmă de agresivitate ori pe karma de ignoranță se vor dezmetici cu privire la anumite decizii luate.

În vizor pentru schimbări fundamentale din punct de vedere spiritual sunt Racii și Peștii. Scorpionii au de-a face cu tot felul de proiecte noi. Trebuie să dea dovadă de anduranță mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt certăreți, Fecioarele devin maleabile

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o toamnă plină. Se cosmetizează anumite idei mai vechi. Își pun în practică multe speranțe, multe idei interesante care pot produce și bani.

Taurii sunt puși pe harță și s-ar putea să intre în niște conflicte. Cu toate acestea, nimeni nu le poate reproșa ceva din punct de vedere profesional.

Fecioarele se ocupă mai mult de ele. Își schimbă stilul de viață și devin și mai maleabile în relațiile cu cei din jurul lor. Capricornii au șansa unei noi reușite. Trebuie doar să se concentreze cu atenție asupra activităților pe care le au de îndeplinit.

 

ADVERTISEMENT