Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 august 2022. Zodiile de foc încep proiecte complicate

Horoscop karmic pentru perioada 1-7 august 2022: zodiile de foc și de pământ au în față cele mai multe provocări. Cele de apă și de aer respiră un pic mai ușurate.
31.07.2022 | 16:25
Horoscop karmic pentru saptamana 17 august 2022 Zodiile de foc incep proiecte complicate
Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 august 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 1-7 august 2022 îi pune pe nativii de foc în tot felul de ipostaze noi, îi implică în niște proiecte pe care nu le-ar fi prevăzut niciodată.

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 august 2022

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) duc niște bătălii importante din punct de vedere profesional. Pe majoritatea le vor câștiga întrucât vor da dovadă de inventivitate.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt cei mai entuziasmați cu privire la noile proiecte. Chiar dacă sunt greoaie, chiar și la prima vedere, ei au acea ambiție și sunt convinși că vor putea face față fiecărei sarcini. Și Leii au imboldul necesar pentru a ține piept noilor provocări, ba chiar multe dintre schimbări le vor iniția chiar ei.

Săgetătorii, în schimb, au parte mai degrabă de situații noi și favorabile în casă. Unii se pun pe redecorat, alții pe achiziționat lucruri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se lovesc de situații inedite în relațiile lor personale. Taurii descoperă că unele credințe pe care le au nu se mai pupă cu realitatea.

Fecioarele vor să fie mai conciliante, însă dau de niște oameni care sunt puși pe harță. Fecioarelor li se poate activa, din senin, karma de agresivitate. Același lucru e valabil și pentru Capricorni, nativi care pot întâmpina, în plus, niște probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă fac bani

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) își canalizează întreaga concentrare pe făcut bani. Racii au idei noi, acceptate și de partenerii de afaceri ori de persoana iubită.

Scorpionii și Peștii plusează și ei cu niște inițiative și au numai de câștigat. Au acea sclipire de geniu care face diferența.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt ceva mai bine organizați și comunică în parametri optimi. Gemenii încheie niște înțelegeri fructuoase. Nu vin încă banii, dar orizonturile sunt promițătoare.

Vărsătorii comunică mai eficient, iar Balanțele se implică mai mult în treburile casnice. Acești nativi vor da dovadă de multă responsabilitate, în fond.

ADVERTISEMENT