Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 februarie 2021. Probleme în dragoste pentru Scorpioni

31.01.2021 | 10:18
Horoscop karmic pentru saptamana 17 februarie 2021 Probleme in dragoste pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Vă aducem noul horoscop karmic, cel pentru săptămâna 1-7 februarie 2021, o săptămână în care vor avea loc multe lucruri interesante pentru mai multe zodii, iar unele, cum sunt Scorpionii și Peștii, au de tras pe plan amoros.

Viața sentimentală a zodiilor de apă continuă să fie zbuciumată și vorbim aici în special de Pești și Scorpioni. Scorpionii s-ar putea să se lovească de reversul medaliei în iubire, așa că între 1 și 7 februarie  fie vor avea poftă de răzbunare, fie se vor izola încercând să-și vindece rănile de unii singuri.

ADVERTISEMENT

Peștii descoperă o infidelitate mai veche de-a persoanei iubite și sunt puși într-o situație destul de stânjenitoare. Au nevoie de mai mult tact decât de obicei. Pentru Racii e o săptămână bună, monotonă, fără surprize negative.

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 februarie 2021

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au în față oportunități de care ar trebui să profite căci cu un astfel de tren nu se vor mai întâlni decât la vară.

ADVERTISEMENT

Cei care se gândesc acum să facă schimbări profesionale să fie foarte atenți la ce li se oferă mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Zilele de vineri și sâmbătă pot fi lămuritoare mai ales pentru Berbeci.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) reușesc să iasă în evidență cu ideile lor ingenioase, cu lucrurile pe care le fac, unele nemaiîntâlnite sau nicidecum expuse cum o expun ei.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ, atenție la bani!

Vărsătorii sunt extrem de creativi, Gemenii comunică mai eficient ca niciodată, iar Balanțele se implică în activități în familie.

Zodiile de pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o săptămână în care trebuie să fie foarte atente la buzunar. Taurii și Fecioarele riscă să ajungă pe buza prăpastiei cu banii, asta deoarece nu mai țin cont de faptul că anumite mofturi de moment s-ar putea să le găurească portofelul.

ADVERTISEMENT

Responsabili cu banii trebuie să fie și Capricornii, chiar dacă vor fi obligați să facă anumite achiziții pentru casă. Ar fi bine să caute în mai multe locuri un anumit produs, să nu se păcălească la primul preț găsit.

 

ADVERTISEMENT