Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 martie 2021. Primăvara începe cu provocări mari pentru Lei

28.02.2021 | 10:03
Horoscop karmic pentru saptamana 17 martie 2021 Primavara incepe cu provocari mari pentru Lei
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 1-7 martie 2021, prima din această primăvară, începe o etapă nouă în viețile tuturor în special din punct de vedere sentimental.

Va fi o săptămână încărcată de un evenimente despre care vom scrie atunci, intrarea planetei Marte în zodia Gemeni (pe 4 martie) care va da curajul oamenilor să vorbească, să iasă în față, să riposteze.

ADVERTISEMENT

Sub impactul lui Marte vom fi în toată săptămâna care va debuta pe 1 martie, cele mai multe efecte fiind resimțite din 5 martie încolo.

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 martie 2021

Zodiile de foc au de tras pentru a-și redobândi încrederea în propriile lor forțe, căci în ultima perioadă au început să nu stea foarte bine la capitolul stimă de sine.

ADVERTISEMENT

Cele mai plăcute surprize apar pentru Berbeci și Săgetători, care se vor revedea cu persoane dragi și se vor simți protejați. Leii au parte de provocări din punct de vedere profesional și vor fi nevoiți să repare lucrurile din mers.

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) au în față o săptămână în care părerile lor vor fi la mare căutare, căci vor fi inspirați să dea cele mai originale sfaturi, iar ei sunt foarte buni la a analiza evenimentele pe toate părțile. Deci este o săptămână de mesaje, de comunicare, de povățuire.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, preocupate peste măsură de viitorul lor

Zodiile de aer (Balanță, Vărsător și Gemeni) vor prinde curaj să iasă în față și să spună cu voce tare tot ce le nemulțumește. Au parte de momente interesante mai ales în zilele de vineri și sâmbătă, când unii nativi de aer s-ar putea trezi cu o mică faimă.

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn și Fecioară) continuă să fie pe o linie de plutire, cu excepția Fecioarelor care sunt preocupate de tot felul de lucruri de la starea lor de sănătate până la viitorul lor financiar.

ADVERTISEMENT

Capricornii o duc foarte bine pe plan financiar, dar pot apărea mici discuții cu partenerul de viață, în timp ce Taurii continuă procesul de schimbare început la jumătatea lunii februarie.

 

ADVERTISEMENT