Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 10 – 16 august 2020. Zodiile de pământ sunt în centrul atenției

10.08.2020 | 11:52
Horoscop karmic pentru saptamana 10  16 august 2020 Zodiile de pamant sunt in centrul atentiei
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 10 – 16 august 2020: zodiile de pământ vor avea parte de o serie de momente importante care le vor pune în centrul atenției, iar cele de foc vor fi supuse unor examene esențiale.

Horoscop karmic 10 – 16 august 2020

Zodiile de pământ: Taurii sunt destul de reticenți la schimbare, dar își dau seama că nu au încotro. S-au tot ferit de o serie de decizii, iar multe dintre ele vin acum una câte una.

ADVERTISEMENT

Fecioarele și Capricornii vor fi căutați de cei din jur pentru a se consulta, căci în această perioadă sunt cele mai cerebrale persoane din zodiac, dar și cele mai echilibrate. Vor fi în centrul atenției ca soluție salvatoare, nu ca parte a problemei.

Zodiile de foc. Săgetătorii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și calm, căci toate necazurile vor trece cu bine. Au nevoie de încurajări și nu trebuie să își piardă încrederea în forțele lor.

ADVERTISEMENT

Leii și Berbecii sunt dispuși să se împace cu anumite persoane pe care le-au uitat, iar în anturajele lor pot apărea oameni noi. Sunt pe o karmă pozitivă până pe 16 august.

Gemenii au karma șubrezită de gândurile lor negre

Zodiile de apă. Racii sunt foarte sensibili în următoarea săptămână și vor fi extrem de irascibili mai ales cu anumite personaje care nu au o imagine foarte bună la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Scorpionii dau de greu la mijlocul săptămânii, căci se trezesc cu datorii de care habar nu aveau. Peștii stau bine la capitolul financiar, dar grijile pentru cei din jur îi face anxioși.

Zodiile de aer. Vărsătorii sunt în culmea fericirii. Trăiesc o poveste de iubire nouă, pasională, așa cum doar în adolescență au avut parte.

ADVERTISEMENT

Balanțele se concentrează asupra lucrurilor urgente și încep să comunice mai eficient cu cei din jur. Scapă și ei de niște probleme cu banii.

Gemenii sunt pe o karmă șubrezită de propriile lor scenarii, cele mai multe alarmiste și false. Trebuie să fie mai pozitivi în gândire.

 

ADVERTISEMENT