Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 11-17 iulie 2022. Zodiile de aer sunt tensionate

Horoscopul karmic pentru săptămâna 11-17 iulie 2022 aduce multă tensiune mai ales în rândul nativilor de aer. Va fi o perioadă în care karma negativă se va accentua în cazul lor.
09.07.2022 | 14:15
Horoscop karmic pentru saptamana 1117 iulie 2022 Zodiile de aer sunt tensionate
Horoscop karmic pentru săptămâna 11-17 iulie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 11-17 iulie 2022, zodiile de aer vor avea parte de câteva situații conflictuale. Nu vor fi tocmai în apele lor.

Horoscop karmic pentru săptămâna 11-17 iulie 2022

Gemenii, Vărsătorii și Balanțele au o perioadă destul de dificilă. Gemenii și Vărsătorii au de pătimit din cauza karmei de agresivitate, iar Balanțele din cauza celei de ignoranță. Cu alte cuvinte, nativii de aer trebuie să renunțe la abordările superficiale ale existenței lor și a celor din jur și să fie mai puțin agresivi cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Săptămâna se poate complica și pentru zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești). Racii așteaptă tot felul de răspunsuri sau semnale legate de viitorul lor profesional. Nu sunt tocmai încântați de felul în care evoluează anumite lucruri.

Scorpionii s-ar putea certa cu colegii de la serviciu. Diferența de viziune îi poate pune în niște ipostaze destul de neprietenoase. Trebuie să accepte și alte opinii. Cât despre Pești, aceștia sunt ceva mai relaxați. Au parte de câteva vești bune, mai ales când vine vorba de bani.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) iau tot felul de noi decizii prin care vor să câștige mai mult timp. Fecioarele se plâng tot mai des de lipsa timpului petrecut cu cei dragi, ori de lipsa unor momente de relaxare. Nu e exclus să vină un concediu pe nepusă masă pentru ele. Chiar au nevoie de odihnă.

Zodiile de foc, ferite de necazuri

Cât despre Tauri, aceștia își iau noi angajamente la locul de muncă, fără să îi pună nimeni să facă lucruri în plus. Vor realiza că toată strădania lor nu va fi apreciată așa cum se așteptau, așa că vor renunța la supraeforturi.

ADVERTISEMENT

Capricornii se văd nevoiți să evite anumite persoane. Nu vor să mai fie înconjurați de cei cu energie negativă.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o perioadă fantastică din mai multe puncte de vedere. Cu dragostea stau cel mai bine, în special Leii și Săgetătorii. Berbecii, în schimb, fac mulți bani.

ADVERTISEMENT