Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021. Gemenii au un examen dur

11.04.2021 | 10:59
Horoscop karmic pentru saptamana 1218 aprilie 2021 Gemenii au un examen dur
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021, mai multe zodii se află în fața unor examene destul de dificile în care vor trebui să facă dovada cuvântului dat cuiva.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) trebuie să își îndeplinească toate promisiunile făcute în ultima vreme. Gemenii au tot promis, au dat asigurări în stânga și dreapta, s-au lăudat cu binefacerile lor, iar acum trebuie să dovedească faptul că nu au fost niște vorbe aruncate în vânt.

ADVERTISEMENT

Balanțele se implică în activități de grup și trebuie să renunțe la individualism, la încăpățânarea lor specifică. Nu e nimic dacă pierd o bătălie, dar trebuie să fie conștienți de ce anume o pierd. Vărsătorii au și ei o perioadă un pic mai șubredă, în sensul că sunt lipsiți de chef, iar asta poate duce la o comunicare deficitară și de aici o serie de alte efecte precum într-un joc de domino.

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) sunt puse în fața unor evenimente care îi pot zgâlțâi destul de serios din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Racii stau cel mai bine la acest capitol, însă Scorpionii și Peștii se pot trezi cu anumite evenimente ale trecutului în față, anumite lucruri despre care aveau impresia că au fost bine îngropate. Sosește ceasul dreptății!

Capricornii sunt lipsiți de griji

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) au o săptămână în care sunt puși pe gânduri. Berbecii își dau seama că nu au un comportament adecvat vizavi de persoanele care țin la ei cu adevărat și încep să facă schimbări în acest sens, iar Leii și Săgetătorii se pot trezi în fața unor situații în care trebuie să decidă cu creierul, nu cu inima.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) vor pune mult preț pe muncă și pe fizicul lor. Taurii se apucă de tot felul de activități sportive și își complet stilul de viață, iar Fecioarele continuă procesul transformării început în urmă cu câteva luni.

Capricornii stau fără griji săptămâna următoare, căci nu le lipsește nimic. Au bani, au dragoste, au sănătate din belșug!

ADVERTISEMENT