Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022. Zodiile de aer se simt constrânse

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022: Urmează o perioadă benefică pentru zodiile de foc.
11.09.2022 | 12:25
Horoscop karmic pentru saptamana 1218 septembrie 2022 Zodiile de aer se simt constranse
Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022. Foto: wallpaperaccess.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022, zodiile de aer traversează o perioadă cu niște încercări pe care trebuie să le depășească apelând la calm.

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se vor simți și chiar vor fi constrânse mai ales din punct de vedere profesional. Parcă unele lucruri nu se leagă, parcă ce s-a discutat cândva nu se mai pupă cu ce se întâmplă în prezent, și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai tensionați deoarece și-au luat niște angajamente în perioade când nimeni nu le cerea asta. De asemenea, Vărsătorii pot întâmpina mici probleme cu banii, mai ales spre finalul săptămânii.

Balanțele se pun în niște situații un pic mai ciudate, în sensul că se implică și sunt de acord cu alții, dar vor face totul fix pe dos.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână plină de vești extraordinare. Berbecii încep o viață nouă, ba chiar s-ar putea să dea lovitura în carieră! Au atât de multe planuri încât trebuie să cumpere niște timp pentru ele.

Leii se concentrează pe iubire

Săgetătorii sunt, ca de obicei, pozitivi și energici, doar că în perioada care vine parcă vor exploda de gânduri bune.

ADVERTISEMENT

 

Leii se focusează pe viața lor sentimentală, una destul de pasională, mai ales dacă ne uităm la zilele de joi, vineri și sâmbătă. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) fac tot felul de concesii, însă va veni ziua în care se vor sătura de anumite compromisuri.

Acea zi se apropie și se numește miercuri, mai ales în cazul Scorpionilor și Racilor. Peștii vor să mai tragă un pic mâța de coadă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Fecioară, Capricorn & Taur) renunță la orgoliu acolo unde interesul lor e mult prea mare. Nu-și permit să rateze anumite ocazii. Fecioarele devin mai înțelepte, mai atente la ce spun și fac, iar Capricornii învață și ei să tacă. Taurii sunt în continuare prost aspectați, dar au noroc de bani de vineri încolo.

ADVERTISEMENT