Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021. Zodiile de foc bat pasul pe loc

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021: urmează 7 zile de monotonie pentru nativii de foc, așa că au nevoie de un imbold puternic.
11.09.2021 | 10:38
Horoscop karmic pentru saptamana 1319 septembrie 2021 Zodiile de foc bat pasul pe loc
ADVERTISEMENT

În noul horoscop karmic, cel pentru săptămâna 13-19 septembrie, delăsarea pare să fie cuvântul de ordine în cazul zodiilor de foc.

Lucrurile se vor mișca foarte încet mai ales în cazul Berbecilor, care nu știu ce să aleagă pentru binele lor. Vor avea parte de tot felul de momente interesante, însă le va lipsi energia.

ADVERTISEMENT

Leii sunt la fel de lipsiți de motivație din punct de vdere profesional. Vor primi energia de care au nevoie abia după luna plină care se va forma pe 21 septembrie.

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021

Cealaltă zodie de foc, Săgetătorul, trăiește clipe frumoase alături de partenerul de viață. Nu se preocupă prea mult de ce se întâmplă în jurul său.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână în care vor acționa cu foarte mult tact. Racii pot pierde pe o parte, dar pot câștiga pe altă parte. Duc totul într-o zonă nouă. Fac schimb de experiență și se simt extraordinar.

Scorpionii sunt pregătiți și ei pentru lucruri noi. Vor acționa cu tact în relațiile cu colegii de muncă. Cât despre Pești, aceștia au în față o perioadă debusolantă din punct de vedere financiar. Trebuie să își drămuiască bine banii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o perioadă de relaxare. Săptămâna va fi liniștită, dar vor simți că parcă e liniștea dinaintea furtunii.

Taurii, dar și Fecioarele știu că după perioada 13-19 septembrie urmează niște bătălii de susținut, așa că în următoarele zile își vor face bine temele și își vor ascuți săbiile.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer apelează la calm și dialog permanent

Capricornii sunt puși și ei în tot felul de situații în care trebuie să pună piciorul în prag. Zilele următoare vin cu mini-concedii, ideale pentru a-și încărca bateriile.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) pun mare preț în săptămâna care urmează pe dialog. Gemenii sunt prinși la mijloc într-un conflict iscat între două persoane la care ei țin foarte mult.

Balanțele vor face și ele un pas în față pentru a cunoaște mai bine o persoană pe care până acum au judecat-o foarte aspru. Poate fi vorba despre un vecin sau un coleg de muncă.

Vărsătorii dialoghează mult la locul de muncă și se fac remarcați cu ideile lor. Nu e exclus deloc să fie avansați în funcție.

 

ADVERTISEMENT