Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 iunie 2021. Zodiile de pământ rezolvă multe probleme

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 iunie 2021: zodiile de pământ vor rezolva o serie de probleme pe care le-au tot amânat.
13.06.2021 | 11:30
Horoscop karmic pentru saptamana 1420 iunie 2021 Zodiile de pamant rezolva multe probleme
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 14-20 iunie 2021, zodiile de pământ scapă de anumite necazuri. Au suficientă determinare să pună piciorul în prag.

A doua săptămână din luna iunie vine cu tot felul de situații care mai de care mai interesante pentru multe semne zodiacale. Este o săptămână în care se rezolvă în general conflicte, probleme cu banii sau chiar probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au tot felul de drumuri de făcut și de acte de întocmit. Taurii sunt puși pe treabă de dimineață până seara, mai ales în zilele de luni, marți și miercuri.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 iunie 2021

Fecioarele scapă de anumite griji și încep să respire ușurate după ce au avut de trecut prin niște săptămâni în care au fost mereu în panică.

ADVERTISEMENT

Capricornii trebuie să fie atenți cum își gestionează finanțele în perioada următoare. Ar fi ideal să se ferească de investițiile cu promisiuni dubioase.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se află în fața unor decizii importante de luat. Gemenii vor comunica non-stop. Au de dat multe telefoane și trebuie să se replieze din mers căci vor apărea tot felul de situații neprevăzute mai ales la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii pornesc într-o vacanță de neuitat, iar Balanțele reușesc să deslușească anumite mistere. Scapă de niște dileme cu care nu au trăit împăcate.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână plină de revelații. Pentru Lei, vine o perioadă plină de belșug, însă ar fi indicat să nu se culce pe o ureche.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă sunt vizate pe plan amoros

Au parte de câștiguri de etapă, nu de o victorie definitivă. Săgetătorii sunt puși pe investigații și cecertează la foc automat anumite chestiuni de care va depinde viitorul lor. Veștile sunt destul de bune.

Cât despre Berbeci, nu își vor vedea ochii de muncă. Au o săptămână în care vor fi extrem de ocupați.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) lămuresc problemele apărute în cuplu. Cei care nu au pe nimeni s-ar putea să cunoască persoane noi alături de care să pornească la un nou drum.

Cei mai avantajați din punct de vedere amoros sunt… Scorpionii! Weekend-ul le va aduce clipe de neuitat în doi!

 

 

ADVERTISEMENT