Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 martie 2022. Zodiile de apă au parte de mici cumpene emoționale

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 martie 2022: zodiile de apă au parte de mici cumpene sentimentale în perioada următoare. Unele discuții trebuie să aibă loc cu orice preț.
13.03.2022 | 10:00
Horoscop karmic pentru saptamana 1420 martie 2022 Zodiile de apa au parte de mici cumpene emotionale
Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 martie 2022. Foto: megaharbor.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 14-20 martie 2022 aduce câteva obstacole în dragoste pentru zodiile de apă. Este o perioadă în care pot realiza unde au greșit până acum în relație și ce ar trebui să schimbe cu adevărat.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 martie 2022

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) ar muta și munții din loc pentru înțelegerea în cuplu. Se pare că toate eforturile lor nu sunt chiar în van, dar trebuie să aibă ceva mai multă răbdare și să se raporteze altfel la dorințele celuilalt.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe discuții în cazul Racilor vor porni de la bani. Unele calcule au fost făcute prost ori nu au fost explicate suficient. Scorpionii au mici nedumeriri cu privire la fidelitatea partenerului, iar Peștii vor să supună persoana iubită câtorva teste.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână încărcată din punct de vedere karmic. Sunt pe karmă de agresivitate, iar astrele le recomandă să fie foarte atente la cuvintele dure pe care le pot folosi în anumite contexte. Gemenii sunt cei mai irascibili, iar Vărsătorii se supără cel mai ușor, chiar dacă sunt mai puțin vocali.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) pun mare preț pe cuvântul dat. Oamenii care nu își vor îndeplini promisiunile făcute în fața lor vor fi ștersi complet nu doar din agenda telefonică și rețelele sociale, ci și din suflet. Este o perioadă în care Săgetătorii așteaptă dovezi ale loialității.

Zodiile de pământ, concentrate pe dezvoltarea personală

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) încep o nouă etapă de dezvoltare personală, dar fiecare în stilul propriu. Taurii vor să învețe să scape de emoțiile vorbitului în public.

ADVERTISEMENT

Niște lecții de oratorie nu le-ar strica, mai ales dacă au de gând să se adreseze unor persoane străine. Fecioarele vor să învețe să folosească tot mai puține cuvinte pentru a descrie niște sentimente sau idei pe care le au. Vor comprima din ce în ce mai mult lucrurile pe care le vor scoate pe gură, pentru a câștiga timp și pentru a fi mai eficiente. Capricornii vor învățat să-și drămuiască bugetul.