Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc și de apă trec prin cea mai grea perioadă sentimentală

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022: ce îți rezervă astrele în perioada imediat următoare? La ce trebuie să ne așteptăm?
13.11.2022 | 14:23
Horoscop karmic pentru saptamana 1420 noiembrie 2022 Zodiile de foc si de apa trec prin cea mai grea perioada sentimentala
Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Foto: herzindagi.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022 aduce niște probleme sentimentale pentru zodiile de foc și de apă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) intră într-o perioadă a vieții lor un pic mai tulbure la capitolul dragoste. Au de-a face cu tot felul de reproșuri din partea partenerului sau chiar ei au de făcut anumite observații.

ADVERTISEMENT

Din cele trei zodii, doar Săgetătorii sunt ceva mai feriți de necazuri sentimentale. Ei au învățat de ceva vreme cum să gestioneze momentele de cumpănă. Cât despre Berbeci și Lei, aceștia sunt ceva mai căpoși, iar atitudinea lor s-ar putea să producă o mică pauză în relație. Au nevoie de timp pe care să-l petreacă doar cu ei, să își pună ordine în gânduri.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pornesc discuțiile în cuplu de la bani. Racii se satură de mofturile persoanei iubite și pun piciorul în prag mai vehement ca oricând.

ADVERTISEMENT

Scorpionii nu mai acceptă nici ei fițele sufletului lor pereche. Peștii vor să ia o decizie de comun acord cu partenerul de viață, una care are legătură cu o investiție la care visau de mult. Doar că… se lovesc de un refuz.

Zodiile de pământ dau de situații complicate

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână ceva mai complicată față de cea anterioară. Își dau seama că parcă nu mai știu cum să relaționeze cu oamenii, parcă nu mai au entuziasm și energie pentru a asculta fiecare părere.

ADVERTISEMENT

Fecioarele și Taurii pot fi destul de recalcitranți, nesatisfăcuți de cum decurg anumite discuții ori colaborări. Capricornii nu sunt nici ei în apele lor, doar că de data asta sunt mai tăcuți, mai rezervați, căutând soluții în tihnă.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) primesc tot felul de noi promisiuni, de noi garanții de la oameni. Gemenii pornesc niște proiecte noi, dar fără mare chef.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii bifează și ei câte ceva pe plan profesional, dar nu sunt prea mulțumiți de rezultate. Balanțele sunt ceva mai avantajate în săptămâna 14-20 noiembrie 2022.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși