Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Vărsătorii au parte de experiențe neplăcute

14.09.2020 | 10:43
Horoscop karmic pentru saptamana 14  20 septembrie 2020 Varsatorii au parte de experiente neplacute
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Este o perioadă benefică pentru zodiile de foc și de pământ, dar una destul de anevoioasă pentru cele de aer.

Horoscop karmic pentru 14 – 20 septembrie

Zodiile de foc. Berbecii sunt puși pe fapte mari, iar miercuri, pe 16 septembrie, vor afla o serie de lucruri importante cu ajutorul cărora își vor putea schimba viața în bine. Informația înseamnă putere, până la urmă.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii se mai liniștesc, iar perspectivele lor se îmbunătățesc. Au parte de câteva momente frumoase alături de cei dragi și sunt dispuși să lase mai mult de la ei pentru binele comun.

Leii sunt și ei pe cai mari, mai ales că vineri sau sâmbătă e posibil să intre în posesia unei moșteniri ori a unei frumoase sume de bani.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ. Taurii sunt puțin ciufuți în prima jumătate a săptămânii, dar își revin treptat, realizând că motivele pentru care se îngrijorează sunt doar în mintea lor.

Cineva le poartă sâmbetele Vărsătorilor

Fecioarele au parte de o săptămână așa cum își doresc. Încep un nou stil de viață, poate chiar un regim alimentar pe placul lor, și vor face acele schimbări pe care le-au tot amânat.

ADVERTISEMENT

Capricornii muncesc până nu mai pot, dar știu că merită toată osteneala lor.

Zodiile de apă. Racii sunt destul de posomorâți în weekend. Persoana iubită le strică buna dispoziție și vor să ia o decizie privind relația lor. Despărțirea temporară ar putea fi o soluție pentru a-și clarifica gândurile.

Scorpionii nu sunt tocmai în apele lor, însă au norocul că nu sunt lăsați la greu. Au parte de prieteni cum rar întâlnești.

ADVERTISEMENT

Peștii au parte de o săptămână pozitivă din punct de vedere karmic. Toate faptele bune se întorc la ei sub diferite forme.

Zodiile de aer. Gemenii își fac planuri noi, iar de data asta se consultă cu mai multe persoane, cu specialiști în anumite domenii ca să nu o mai dea în bară și de data aceasta.

Balanțele se focusează pe muncă și pe treburile casnice și vor să nu se mai implice în niciun fel de conflict.

Vărsătorii au parte de experiențe neplăcute la locul de muncă. Anumite persoane le poartă sâmbetele, iar ei vor descoperi asta cu amărăciune.

ADVERTISEMENT