Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 august 2022. Zodiile de foc sunt în culmea fericirii

Horoscop karmic: săptămâna 15-21 august 2022 aduce multe provocări pentru mai toate zodiile. Veștile sunt în mare parte bune, cu excepția situațiilor complicate care se anunță pentru nativii de apă.
14.08.2022 | 12:36
Horoscop karmic pentru saptamana 1521 august 2022 Zodiile de foc sunt in culmea fericirii
Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 august 2022. Foto: wallpaper.dog
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 15-21 august 2022 arată extraordinar în special pentru zodiile de foc. Vine o perioadă destul de bună, cu câștiguri și cu realizări pe plan personal, inclusiv la nivel amoros.

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 august 2022

Nativii de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt puși în situații extrem de favorabile în a treia săptămânii a lunii august. Pentru Berbeci, lucrurile sunt destul de complexe mai ales când vine vorba de profesie.

ADVERTISEMENT

Ideile lor au priză la cei din jur. Își vor da seama că au multe de câștigat dacă își exprimă toate convingerile, planurile, dacă dau dovadă de creativitate.
Leii și Săgetătorii au o săptămână perfectă, în care planurile lor profesionale se vor concretiza, în sfârșit, unul câte unul.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pun mai mult preț pe cuvântul dat. Nu vor să mai audă tot felul de vorbe, ci vor să vadă faptele.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au tot felul de proiecte

Taurii se impun mai mult decât de obicei. Cer garanții, vor să primească și niște certitudini. Fecioarele se apucă de tot felul de proiecte, însă nu vor să se bazeze pe oricine. Își vor alege cu maximă atenție oamenii cu care să bifeze următorul lor succes în carieră.

Capricornilor li se arată câteva căi noi în a obține ce își doresc. Totul va decurge de minune dacă vor avea și răbdarea necesară.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au toate motivele din lume să fie precaute. Unele persoane le pot încurca treburile. Racii sunt destul de nervoși aproape toată săptămâna, iar Scorpionii nu sunt nici ei în apele lor. Peștii sunt ceva mai liniștiți, dar le poate sări țandăra oricum.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) dau de un noroc la bani. Gemenii vor să facă noi investiții, iar Vărsătorii scapă de niște datorii. Balanțele recurg la tot felul de tertipuri pentru a economisi din bani. De data asta le va ieși.

ADVERTISEMENT